![]() |
|
![]() |
#518 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayenizde kaktüslerimden birinin adını öğrendim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Zafer bey kaktüsler hasekiler çok güzel bahçenin genel görümüne hayran kaldım maşallah harikasınız ellerinize saglık sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Ağaç Dostu
|
merhaba zafer abi, ilk önce gönderdikleriniz için tekrar teşekkür ederim. Tohumları bahçeye ektim. Bugünde çeliği saksıya ekmeyi düşünüyorum, biraz kendini toparlasın daha sonra bahçeye dikerim. 519 nolu mesajınızdaki sukulentden bende de vardı hemde kocaman bir saksı. Herhalde fazla sudan geçen yıl çürüdü. Küçük bir saksıya minik bir parçasından dikmiştim şimdi o büyüyor fakat ben bu sukulentin açtığını görmemiştim, sizinki açmış ne güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Zafer bey ; bahçeniz de yok yok maşallah ,üstelik hepsi çok sağlıklı ...dolu dolu ![]() Elinize sağlık ,güzel bir sezon diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
Bahçeniz her zaman ki gibi harika olmuş...Ellerinize ve yüreğinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2011
|
Zafer bey,bahçenizi büyük bir zevkle gezdim.Semt pazarından aldığınız küpeliye bayıldım.Ben de üsküdardayım.Hangi semt pazarı orası,görmek isterim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O sukulent kış aylarında da açmaya teşebbüs etti fakat çiçek tam oluşmadı. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Ağaç Dostu
|
Pazartesi Bağlarbaşı, perşembe Nuhkuyusu. Çiçekçi genç bir arkadaş, güzel değişik bitkiler getiriyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Zafer İnandıklı,çiçekleriniz,harikalar,saksılar da ona keza,marifetli ellerinize sağlık kardeşim.O gördüğüm herhalde kaynana dili denilen kaktüs mü ? Nasıl o kadar büyütebildiniz,bir kazaya uğramadan,maşallah diyorum.Yüksük otu dediğiniz çiçek tohumdan mı üretildi,görüntüsü çok dekoratif bir çiçekmiş ,ilk defa gördüm.Sakızlarınız,küpeliler iyice coşmuşlar.Duvarlarınızda çok hoş görüntülerle dolu,tabii işin içine bayların eli değince belli oluyor.O çivileri oralara bizler çakalım derken çok kereler ellerimizi paralarız.Bahçenizi çok seviyorum arkadaş,nostaljilerle dolu geliyor bana .sulama ibriğinizde gözümden kaçmadı.Ellerinize sağlık ,renkli sıhhatli mevsimler dilerim.Selamlar sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Canaryalarınızı şimdi gördüm . Harikalar ,koyu bordo ebruli benim resmimi yapın diyor sanki.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Zafer bey bahçeniz ayrı güzel sardunyalar ayrı güzel 534.mesajdaki son sardunyayanın rengine bayıldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Yüksük otu ve sardunyalar çok güzeller. Yaptığınız seramik saksılar bir başka güzel. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|