![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Yaratıcılığınız hayranlık uyandırıyor Zafer Bey. Fayans saksının metal askısı da sizin elinizden çıktıysa hiç şaşmam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaç Dostu
|
İki yıl önce, bahçemin her bir karış toprağını eleği sehpalar üzerine koyup, topaklanmış toprakların ziyan olmaması için avuçlarımla eze, eze, eledim. 50 çuvala yakın taş ayıkladım. Şimdi o taşların yerinde; torf, pomza, perlit, klinoptilolit var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2010
|
Sayin Zafer Inandikli, kaktuslerinizi el yapimi fayans saksilarin icerisinde cok guzel resimlemissiniz, tebrik ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
|
![]() Sayın Zafer İnandıklı, yaratıcılığınıza hayranım, saksılarınız çok hoş olmuş, elinize sağlık. Merakımı mazur görün lütfen, fayansları birbirine yapıştırmak için ne kullanmıştınız acaba? Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
|
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=19329 Sayın ozbey, teşekkür ederim. Fayans saksıların yapım aşaması ve ayrıntılarları burada bulabilirsiniz. Sevgi ve sağlıkla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Sayın Zafer İnandıklı bahçe düzenlemeniz çok güzel olmuş.Çiçeklerinizin güzelliğini hiç söylemiyorum zaten.Eminim bu yaz çok güzel bir bahçeniz olucak.Bizlerde keyifle izlicez ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Zafer İnandıklı, bahçeyi yeniden düzenlemişsiniz, çok güzel olmuş, yürüme yolları, çiçek adaları hepsi de büyük emek gerektiren çalışmalar. Eminim çok yorulmuşsunuzdur ama bu yaz keyifle seyrederken tüm yorgunluklarınız uçar gider. Sardunyalı duvarınızın hayranıyım, bu yaz o duvarı daha sık görmek isterim, en çok da bu fotoğrafınızı beğeniyorum, buradaki çiçekleriniz rüyalarıma girdi ![]() Bitki çeşidiniz de çok güzel, ilk defa gördüğüm çeşitlere sahipsiniz, kısaca her şey çok güzel ve geçen seneden çok çok daha güzel olacak, belli oluyor. Ellerinize emeğinize sağlık, kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-04-2010
|
başta zafer bey olmak üzere bütün mesaj yazanlara sevgi ve saygılarımı sunarım.... yazılanları zevkle okudum ve cok beğendim.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili Zafer Bey ne kadar güzel olmuş bahçeniz .Ellerinize emeğinize sağlık çok uğraştırmış sizi ama değmiş .Dediğiniz gibi kahvenizi içerken mutluluğu tüm yorgunlukları unutturur. Ben de her sabah kahvemi alıp çiçeklerimin başına gidiyorum .Nasıl mutlu ediyor beni anlatamam . Kaktüsleriniz çok güzel olmuş .yeni saksılarıyla ortalığı yakıyorlar .Benim efe püskülüm henüz açmadı ama çok sağlıklı Haseki küpesi çok yıllık mı? Bu yıl tohum alırsanız bana da gönderirmisiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bence de doğal saksıları kesilmeye bırakmamakla iyi yapmışsınız Zafer bey orjinal 2 tane saksınız olmuş ne güzel ayrıca çiçeklerinizin hepsi çok güzel ama efe püskülüne bayıldım ayrı bir güzel . Güle güle büyütün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hhatice, teşekkür ederim. Evet bahçe ile epeyce uğraştım ama değdi doğrusu. Efe püskülü, ucu kızarmaya başladı ise, açması yakındır. Fotoğraftaki hasekinin tohumlarını, geçen yıl bauhaustan alıp ekmiştim bu iri çiçekli. Küçük çiçekli hasekiler üç yıldır açıyorlar. Tohum alırsam elbette gönderirim. Eşinize de çok selamlar, sevgi ve sağlıkla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Ne iyi etmişsiniz, yazık olurmuş sahiden de. Müthiş güzel duracaktır çiçekler bunlarda. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Çok sevinirim Zafer bey çok teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |