![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
zafer abi çoktandır yoksun nerelerdesin. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Zafer Bey Kurban Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun!Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Biz de sizin ve ailenizin bayramını kutlar, sağlıklı, mutlu nice bayramlar görmenizi dileriz. Saygılar, selâmlar... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Zafer bey bu güzelim bahçenizi yeniden gezmek ve görmek nasip oldu.Bu kadar güzel çiçek ve bitkilerin bir arada bulunması çok heyecan verici.Ayrıca yaptığınız policarbon ve seramik saksılar ile güzel fikirlerinizle bu bahçeden çok güzel izlenimlerle sanal da olsa gezmek,görmek ve öğrenmek imkanına sahip olduğum ve sizinle tanışmak imkanı bulduğum için kendimi şanslı addetmekteyim.Size ve ailenize Sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.Görüşmek üzere selamlar. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizi yakından tanımak benim için büyük bir onurdur. İnşaalah toplantılar dışında da sizinle sık sık görüşeceğiz. Saygılar, selâmlar... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Uzun zamandır tasarladığımı nihayet yapabildim. Bahçemiz küçük korunacak bitki çok. Atölyemin çatısı boş duracağına bir işe yaradı. Çıkıp inmek biraz zahmetli oluyor ama bitkilerimiz için değer. Oluk yağmur suyu toplamak için, 400 ve 300 lt. Bidonlara bağlanacak. Ölçüler: 2.10x1.90x2.50 mt. Kaplama malzemesi 4 mm. Polikarbon levha. Düzenleyen Zafer İnandıklı : 07-12-2011 saat 23:31 Neden: Bilgi ekleme. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Sağol kardeşim, kopyaya gerek yok. Sen malzeyi al beraber daha büyüğünü kurarız karaburun'a. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Zafer bey çok güzel olmuş ellerine sağlık. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bu kaçak katı içi daha bir harikaymış Zafer bey birşey soracaktım bir gecelik gelinimin yaprakların da yer yer kurumalar olmuş sevgili Jezebell kök çürümesi olmuş olabilir demişti. Ölür korkusu ile köklerine bakmadım sizce de kökleri ile ilgili bir sorun olabilirmi yoksa başka birşey mi acaba? |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
toprağını değiştirin, birşey olmaz. Olursa da sorumluluk benim tazmin ederim. Selâmlar... |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Tamam yarın ilk işim köklerine bakmak olacak. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Zafer kardeşim, Sendeki bu yaratıcılığın sonu nereye varacak bilemiyorum. Ahşabın sıcaklığını hayata geçiren eller hünerli olur. Gönlün kadar zengin olan marifetlerini izlemekten gurur duydum. sevgiler.. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Zafer bey, 747 deki seranız çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Acaba rüzgardan etkilenmez mi diye düşündüm, yere iyi sabitlemiş olmalısınız. Ben sardunyalarımı her yıl salona almak zorunda kalıyorum, bana da böyle bir sera lazım ama kışın çok sert rüzgardan uçup gidebilir diye cesaret edemedim. Geçen yıl teras duvarında kocaman uzun saksıyı aşağı atmış rüzgar, en az 10 kg. gelir, bu yüzden salonda geçiriyorlar kışı. |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ayrıca tabana ve duvara sabitlenmiş durumda. Tek korkum İstanbul depremi. Saygılar, selâmlar... |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
İyi akşamlar zafer abi ellerine sağlık çok güzel olmuş. Bitkilerde memnundur bu durumdan *** senden gelen bitkilerim çok iyi durumda serın odaya aldım gelinimi birde efepüskülümü. sevgiler abi. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2011
|
Zafer Bey, İnanın bahçenize o kadar imrendim ki tarifi yok. Maşaallah, Barekallah... Sizi sıkmak istemem ama bahçenizde dolaştıkça bazı sorular oluştu zihnimde; 1-missmenas arkadaşım bana bir gecelik gelin çiçeğinden bir yaprak yollamıştı. şu an ısı kaynağının çalışmadığı aydınlık bir oda da bulunuyor. ilk geldiğinde biraz nemlendirdim sonra bir şey yapmadım. doğru mu yaptım? 2-Sizin yolladığınız akşam sefası melisa da aynı ortamda duruyor ve filizler vermeye başladı. Tekrar çok teşekkür ederim ![]() 3-474 nolu mesajınızda ki gecenin rengi başlığında ki çiçek nasıl bir şey nedir? çok harika gözüküyor. 4-Sizde bulunan Bilbergia nutans, kış tatlısı, Deniz lavantası, Gelin tacı,''Meleklerin Boruları'' ve pembe Epiphyllum çiçeklerini çok sevdim ))) Zafer Bey, bu çiçeklerin tohumları var ise benimle paylaşabilirmisiniz? Ayrıca bana verdiğiniz selluka yaprak dökmeyi bıraktı, haftada bir suluyorum acaba çok mu gelir. Sağlık ve Sıhhatle kalın. Bu arada eşinizin de ellerine sağlık. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
1= bulunduğu mekân doğru. Köklenene kadar toprağını nemli tutunuz. 2= Rica ederim. Çiçeklerini de görürsünüz inşaallah. 3= 474 nlu mesajdaki fotoğrafta belirgin bir bitki yok. Sadece bahçenin gece görünümü... 4= Kış tatlısı ağaçtır. Bahçeye uygundur. Deniz lavantaları artık bahçemizde değiller. Pembe Epiphyllum gelişme döneminde henüz çiçeğini görmedim. Gelin tacı, Meleklerin borazanı çelikleri köklenme aşamasındalar, bilbergialar ile birlikte 8. Yıl toplantımızda dağıtıma hazır olacaklar. Sellukaları kontrol edin, suyu ihtiyaç duyduklarında verin. Selâmlar... |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Kış bahçesi süper olmuş,çiçekleriniz güle güle otursun ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Azmin elinden hiçbir şey kurtulmuyor sizi tebrik ediyorum negüzel düşünmüş yapmşsınız elinize sağlık. Gerçekten şu çiçeklerimize verdiğimiz emeği çiçeklerde solmadan kurumadan bizi sevindirseler negüzel olacak. İnip çıkarken de lütfen dikkatli olun selamlar.. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2009
|
Zafer Bey Elinize sağlık. Çok güzel bir bahçe olmuş.Özellikle duvarınıza ve karagözlü sardunyalarınıza bayıldım doğrusu.Güle güle büyütün hepsini.. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sayın Zafer bey elinizle yetiştirip fuarda bana kısmet olan çiçek için tekrar teşekkür ederim. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|