![]() |
|
![]() |
#2013 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2012
|
Kır çiçekleri dökülsün yüreğine sevgili durul ablam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2014 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili arkadaşım çok güzel ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Ağaç Dostu
|
Kusura bakmazsanız ben bu çiçekten kendime pay çıkartıyorum ![]() ![]() İğne oyası gibi nasıl ince bir güzelliği var. Muhtemelen küçük bir bitkidir ve insanlar görmeden üstüne basıp geçiyorlardır. Sizin o güzellikleri gören gözlerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2017 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
Gelişin bahar olacak, gülüşün kır çiçekleri... demiş şair. Sizde bu güzel çiçeklerle bizlerin yüzüne birer gülücük kondurdunuz sağolun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2018 | ||||
Ağaç Dostu
|
Sayfamızı ziyaret eden, sayın Halil Önen, esk nisagül, sevim4, nevsune, jineop, smiy hepinize teşekkür ederim. Bu kadar güzel bahçenin içinden, bizim mütevazi kır çiçeklerini beğendiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Alıntı:
![]() Önceleri çok miktarda balıklarımız vardı. Ya çalındılar ya da hemen öldüler. ![]() Alıntı:
![]() ![]() Bu kır çiçeği sizin için sayın nevsune. ![]() ![]() Alıntı:
Alıntı:
Ayrıca beğenilerini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Saygılar... Sevgiler... |
||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Ağaç Dostu
|
Sdurul, gerçi fiyat geçen senenin ama o bitkiyi kaça almıştınız.. Burda satıcı 30 tl dedi pahalı geldiğinden önemsememiştim.. Jineop'un ve sizin bahçenizde görünce çok özendim.. Bitkinizde halâ birçok tomurcuk var.. Nasıl coşacak kimbilir.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2025 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili selis, bir önceki mesajınıza daha sonra cevap yazacağım, size güzel bir sürprizim olabilir. ![]() Deutziaya gelince, onu ben bilinçsiz aldım. Üzerinde bir kaç çiçek vardı. Satıcıya adını sorduğumda ağaç küpesi dedi. Ben de hemen aldım. Araştırdığımda ağaç küpesi değil de havlu püskülü olduğunu öğrandim. İyi ki dona dayanıklı imiş. ![]() Kesin fiatını hatırlamıyorum ama beş lirayı geçmiyordu sanırım. Otuz lira çok pahalı, bari büyük müydü? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Ağaç Dostu
|
Zeytinlerin ve cevizlerin olduğu alan ne güzel otsuz görünüyor. Tabi bu hale getirene kadar nasıl uğraşmışsınızdır. ![]() Kirazlarınızda verim nedir? Bizimkiler de yine yok; yine yok. 6-7 yıl oldu ağaçlar ekileli. En son fidanları aldığımız yere gidip bayağı bir laf ettim adamlara. Mahkemeye vereceğim sizi, 6 yıldır olan zararımı ödedeceğim dedim yarı şaka yarı ciddi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2028 |
Ağaç Dostu
|
Sayın SDurul, İzninizle sayın sakdağ'a bir şey söylemek isterim. Daha sonra silerim. Kirazlarda dölleyici olmazsa meyve vermez diye biliyorum. Bizim Ayaş'da ki bahçede dölleyiciler kurumuştu, biz sorunu anlayana kadar meyve alamamıştık. İsterseniz, bir de öyle araştırın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2029 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Kirazlarda verim iyi gibi görünüyor. Bir kaç ağaç meyve vermiyor. Onların dallarına dölleyici için başka bir cins aşılanacak. Sayın mandalinici'nin dediği gibi dölleyici yoksa meyve tutumu olmuyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2030 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Deutziayı ilk kez gördüm. Bahçem olmadığı için çalı türleri bodur olmadıkça genelde pek ilgimi çekmez ama bunun çiçekleri çok güzel. İlgi çekmeyecek gibi değil. Güle güle büyütün. Bahçenize oldukça hoş bir renk katacak. Campanula glomerulata sümbül çiçekli kampanula değil mi? Bu yıl ben de onun tohumlarını zengardendan aldım ama çimlendiremedim bir türlü. Zaten bu yıl ciddi bir çimlendirme özürlülüğü yaşadım. Herhalde toplu halde daha güzel görünecektir. Ben de çiçeklerini sizlerde severim artık. Sevgili SDurul bahçenizin güzelliği ve mutluluğunuz daim olsun. Sevgiler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili nevsune, mesajınızı okuyunca duygulandım. Güzel sözleriniz ve iyi dilekleriniz için ben teşekkür ederim. ![]() Campanula glomerulatayı köklü olarak sevgili jineop göndermişti. Aynı bitki uyanmış, yanında yöresinde tohumdan çimlenen yok. Buna da şükür, çünkü bu bitkiyi çok sevdim. Uyanmasaydı üzülürdüm. Açmış hali burada. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2033 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Diğerleri, ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Ağaç Dostu
|
İlginç böcekler. ![]() ![]() Salyangoz kabuğu, sanırım içi boş. ![]() Önceden görmeye bile tahammül edemezken alıştım galiba. ![]() ![]() ![]() Bir önceki görüntüden sonra oldukça sevimli geldi. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2036 |
Ağaç Dostu
|
Delfinyumların boyu bir metreye yaklaşmış. Önceden boyları çok kısaydı. ![]() ![]() ![]() Sincapların kırdığı ceviz kabuğunda çimlenen sabah sefası. ![]() ![]() Sayın tturt'un gönderdiği tohumlardan çimlenen sabah sefası. Bakalım nasıl açacak, yaprak yapısı ve rengi farklı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2038 |
Ağaç Dostu
|
Dünden görüntüler...Sondan başa.... ![]() ![]() Yağışlar, ilaçlama, çapa derken bazıları geç kaldı. Dün kavun, soğan, mısır, fasulye ekimi yapıldı. Ayrıca tohum takas etkinliğinden hediye gelen tohumlardan yetiştirdiğim domates fidelerini de diktik. ![]() ![]() Hava epey kararmıştı, flaşlı çektim. Kirinia Roxelana/Ağaç Esmeri. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|