agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni32724Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-05-2012, 13:49   #1
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
jineop's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-11-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 5,113
Galeri: 94
Sevgili SDurul, gelincik yapraklarından geçen hafta börek yaptım. Bir lezzetli oldu , anlatamam. Yeni bitkilerin çok güzel. Keyifle büyüt hepsini. Sağlıcakla...

jineop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-05-2012, 15:40   #2
Ağaç Dostu
 
syuksek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-06-2009
Şehir: Kdz.Ereğli, Zonguldak
Mesajlar: 443
Galeri: 13
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jineop Mesajı Göster
Sevgili SDurul, gelincik yapraklarından geçen hafta börek yaptım. Bir lezzetli oldu , anlatamam.
Sevgili jineop,
Gelincik yapraklarını (yeşil olanları) bol tuz ve limon ile roka gibi yiyebilirsin, nefis oluyor.

syuksek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-05-2012, 16:02   #3
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
jineop's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-11-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 5,113
Galeri: 94
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi syuksek Mesajı Göster
Sevgili jineop,
Gelincik yapraklarını (yeşil olanları) bol tuz ve limon ile roka gibi yiyebilirsin, nefis oluyor.
Yıkarken direk yedim, çok lezzetli bir ot. Tuza, limona bile gerek yok

jineop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025