![]() |
|
![]() |
#1771 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Allah nazarlardan saklasın, Allah nazarlardan saklasın,uzun sağlıklı ömürleri olsun analı babalı büyüsün,Rabbim herkese böyle güzellikler mutluluklar versin,darısı bizlerin başına Sayın hocam ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2010
|
Allah nazardan saklasın maşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Sevgili SDurul, Torun çok şirin. Rabbim uzun ve sağlıklı ömürler versin. Herşeye bedel değilmi torun. Bahçenizin en güzel çiçeği olmuş. Maşallah analı babalı ve saglıklı büyüsün. Bu kış hiç sıkılmazsınız eve neşe getirmiş torun. Selam ve sevgilerimle Asu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sevgii SDurul Torununuz çok tatlı allah bağışlasın . Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Karların arasından çıkan kardelen beni mestetti çok seviyorum ama soğaını bulmak mesele. Birde bırakıp geliyorum açtıklarını görmüyorum. Canım cevizlerin cinslerini yazmışsın bende bu sene bir kaç ceviz fidanı almak istiyorum bana Yalova'dan al dediler ama nasıl getirtirim bilmiyorum. Birde burdan götürmesi var. Baharda erken gidebilirsem ziraate yazdırmak istiyorum. Çünkü bizim cevizler çok büyük ev boyu uzunluğu var çarpması çok zor oluyor. Şimdiden bahçe işlerini düşünmeye başladık hadi hayırlısı..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-04-2011
|
maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
Maşallah efendim, ALLAH tahtını bahtını gönlünü açık etsin, sayesinde sizleri de mutlu kılsın inşallah. Bahçenizdeki ürün niyetine yeme hesaplarındaymışsınız gibi geldi bana efendim ![]() Sağlıkla yaşasın o ve tüm sevenleri inşallah. Saygılarımla lütfen. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın SDurul; Allah torunuzu nazarldan korusun dilerim. Çok şeker maaşallah. Gözler ışıl ışıl... Bahçe keyfinin tadını alınca, hep babaanne isteyecek. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1782 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Kardelenleri ben de çok seviyorum. Şimdilerde açtılar ama bahçe çamur içinde, inip şöyle bir yakından bakamıyorum. Kardelen soğanı konusunu hiç düşünmeyin, eğer isterseniz baharda ben size gönderirim. ![]() Ceviz için iyi düşünmek gerekiyor. Biz mevcut ağaçlarımızı aşamalı olarak Chandler ve Pedro cinsine aşılayacağız. Araştırın ve sizin Eğin iklimine uygunsa onlardan dikin derim, ben. ![]() Bahçe işlerine az kaldı, Şubat, Mart çabuk geçer ve hepimiz az kayıplarla kışı atlatırız inşallah. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgii SDurul Torununuz çok tatlı allah bağışlasın . Allah analı babalı büyütmek nasip etsin Maşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Maşallah,maşallah ne kadar sevimli Allah analı babalı büyütsün sevgili Sdurul çok tatlı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1786 |
Ağaç Dostu
|
Gıdışından uzun uzun koklamak ve öpmek isterdim sevgili arkadaşım ama olsun fotoğrafda da olsa görebildik ya diyorum içimden. Sevgi yumağı bir ailede tüm sevenleriyle birlikte upuzun bir yaşam diliyorum minik prensesimize. Benim için kokla ve öp olur mu? Kulağına " Teyzen için" diye fısıldamayı da unutma lütfen... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Masallah sevgili SDurul cok tatli bir kiz. Bu kizlar hep böyle bilmis bilmis mi bakar? Bizimki de sanki büyümüs de herseyi anliyormus gibi bakiyor. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Moderatör
|
Sevgili S.Durul, eğer mesajında yazmasaydın bu dünya güzeli, dünya tatlısı şeyi görmekten mahrum olacaktım. Allah bütün kötü nazarlardan korusun onu. Analı babalı, babaanneli-anneanneli ve dedeleriyle huzur içinde büyür inşallah. Maşallah, maşallah. Lütfen benim için de saçlarını koklaya koklaya öp onu. Yaşına geldiğinde bahçenin sahibi o olacak, her yeri talan da etse kimsenin gıkı çıkmayacak, göreceksin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Ağaç Dostu
|
Ben o düğme ağzı, fındık burnu, badem misali gözleri yerim yerimmmmm.. Kırk bin kere maşallahhhh. Rabbim esirgesin, sağlıkla mutlulukla hep beraber yaşayın siz. Pınar a söyliyeyim de, sık sık bu güzelliğe baksın da, bizim kızımız da böyle nar tanesi gibi olsun. Bahçenin en güzel süsü, baharda cıvıl cıvıl renk katacak sizlere inşallahhh. Öpüyorum o mis bebeşi ve sizleri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1790 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
oyy, oyy,kırkbirkere maşallahh. Allah nazarlardan saklasın çok güzelmiş Sevgi bebeğimiz,Allah bahtını güzel ömrünü uzun eylesin.Sevenleriyle,Sağlıkla sıhatle huzurla büyüsün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Evimizde şimdilerde açan Japon gülünü, Graz'a size ve Karya'ya gönderiyorum. Sevgiyle... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 | |||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
oooyyy ooyy ooyyy,Allah esirgesin,yanacıkları da nasıl sarkıtmış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2012
|
Maşallah SUBHANALLAH çok tatlı yureği ve bahtı güzel bir insan olarak buyusun inşaallah hayırlı evlat olsun bizim içinde koklayın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Ağaç Dostu
|
Şu anda burada yoğun kar yağışı ver ve okullar iki gün tatil edildi. Pencereden iki fotoğraf çektim. Pek güzel bir kar manzarası değil ama ardından iç açıcı görüntü geliyor. ![]() ![]() Bu fotoğrafları ise 15.03.2011 de çekmişim. Yine aynı zamanda açarlarsa bahara tam bir ay var. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=SDurul;902340]Arkadaşlar merak ediyorlardı ve tanışma zamanı geldi. Artık 6 aylık olduk. Torunumuz, yeşeren dalımız, gülümüz sümbülümüz, ayvamız narımız, biriciğimiz... Ohoooooooo! Bırakın altı aylığı 7 aylık bile olmuş. Ben yeni farkettim. Demekki epey bir zamandır bahçenize gelmemişim. ''İyi günün vakti geçmez.'' derler. Allah analı babalı büyütsün. Bahtı açık olsun. Bademleri gösterdinizde, bugün yakınımızdaki bir sokakta bir badem ve bir erik ağacının açmak için adeta can attıklarını hissettim. Demekki cemreler düşmeye başlayınca, onlarda patlayacaklar. Bu kış baharı galiba daha çok özledik. Çünkü sürekli soğuklar ve kar yağışları, hepimizi evlerimize kilitledi. Nice baharlara ve yazlara öğretmenim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Genelde güncel fotoğrafları yüklemeye gayret ediyorum. Biliyorsunuz kış uzun ve çetin geçiyor. Haliyle bahçeden uzak kaldık. Badem çiçeği fotoğraflarını biraz olsun bahara yaklaştığımızı hatırlamak için yükledim. Eşim pazartesiden beri her gün gidiyor, kendi yapabileceği budamaları yaptı. Yarın da budayıcı götürecek. Yapılacak iş çok. Onlarca ceviz aşılanmayı bekliyor. Ben okul açık olduğu sürece hafta içi gidemeyeceğim, torunla evdeyiz. ![]() Hep birlikte, sağlıklı baharlara yazlara...Saygıyla... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|