![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Günaydın. Cezayir menekşesi konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ederim. ![]() Çok arsız ve sonradan önünü alamazsınız. Kısıtlı alanda olmasında fayda var. Daha önce bende çiçek olarak diktim ki çiçek zaten. Şimdi yabancı ot mücadelesi yapıyorum sanki ![]() Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Şimdi sökmeye yetişemiyorum, öyle hızlı ilerliyor ki. Aman diyeyim Sdurul um, dikkat et. Bahar gelmiş bahçene, sağlıkla mutlulukla yaşa. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2012
|
cezayir menekşesi toprağın altından kök atarak ilerliyor ve hiç beklemediğiniz bir yerden çıkıyor. ama yabani ot gibi değil bence. kolayca sökülüyor istemezseniz. budanarak isterseniz öbek öbek, isterseniz sarmaşık gibi kullanılabiliyor. çok hoş mor çiçekleri var. kanaatkar bir bitki, yaz kış yeşil. ben çok seviyorum, haksızlık etmeyin cezayir menekşelerine. |
|
|
|
|
|
#5 | ||||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Varsın Cezayir menekşesi her yeri kaplasın. Toprağa değdiği yerlerden öyle güçlü kökler çıkarıyor ki biraz da sınırlarda yer alan bir metre kadar genişlikteki taş duvarlara diksem mi diye, ciddi ciddi düşünmeye başladım. ![]() Zaten bahçede eşim tarafından adım işgâlciye çıktı. Değsin bari. ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Çok teşekkür ederim toprak5552 kardeşim. Düşünmeniz bile yeterli, Karadeniz'in bütün bitkilerini göndermiş kadar oldunuz, tekrar teşekkürler... |
||||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|