![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-08-2011
|
Alıntı:
hele o gülen erik, muhteşem meyveler,çiçekler ve sebzeler. Siz bir harikalar diyarı yaratmışsınız, ellerinize emeğinize gönlünüze sağlık.Sevgiyle kalın. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Sdurul eltinizin çiçeği bir sukulent cinsi adı da sedum sarmentosum ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Her zaman söylüyorum, gönderilen tohumlar bitki tohumu olmalarının yanı sıra dostluk, kardeşlik tohumları. Benim de bugün üç sevincim var; İlki Orhan Öğretmenimin gönderdiği selluka tohumları tomurcuk oldu. İkincisi sevgili Uzman16'nın tütün çiçeği tohumları çiçek oldu. Üçüncüsü dünürümün verdiği hosta tomurcuk ve çiçek oldu. Bundan daha büyük mutluluk var mı? Sizin yetiştirdiğiniz bitkilerin tohumları da başka başka bahçelerde açar inşallah. Bahçemi, bitkilerimi beğenmenize sevindim, sevgili arzuakyurek. |
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-06-2010
|
Sayın SDurul; Bana göndermiş olduğunuz bir çok tohum gibi kozmozlar çimlendi, büyüdü, bir metreden daha uzunlar. Her gittiğimde tohumlarını topluyorum. Bugün onları paketlerken sizi düşündüm, gülümsedim. Ben de bir kaç arkadaşı gülümsetebilirim inşallah... ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Sevgili cemo çoook teşekkür ediyorum, beğenilerin için, güzel arkadaşlığın için. Ben de senin bahçeni dolaşmayı çok seviyorum. Keşke burası da öyle güzelliklerle dolu olsa. Sevil bebek, ellerinden öper. Büyüyor teyzesi, seneye kış hazırlıklarına yardım edecek. ![]() Konserve demişken, yarın yine bahçede konserve etkinliği var. Domatesler birikti, bir de çekirdeksiz üzümden yapacağız biraz. |
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=SDurul;857046]Sayın smnunal, makinanın fiatı, 3000TL.+KDV. İsterseniz, aldığımız adresi özelinize gönderebilirim. Sayın SDurul ilginiz için teşekkür ederim adresi özelime göenderirseniz çok memnun olurum şimdiden çok teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Turşular konserveler cirit atıyor bu sayfada. Benim de ağzımın suları selller gibi. )Bugün, ancak kızaran domateslerimden topladım ve yarın konserve kaynatacağım kısmetse. Güler hanım ın turşudan da denemek istiyorum ama biberler pek iyi değil. Pazardan almam gerekecek ![]() Bu sayfayı seviyorum, meyveler, kışlıklar ve çiçekleri ile. Ellerine sağlık sevgili arkadaşım. Sağlıkla, mutlu yaşa o bahcede. Sevil bebeği öptüm kocaman. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Sabah sefaları, ![]() Hava serinleyince küpeler kendine geldi. Şimdi yeniden tomurcuklanıyorlar. ![]() Tek lupin yaşamayacak galiba. ![]() Buz çiçeği bahçeyi sevdi, yayıldıkça yayıldı. ![]() Beyaz daturanın tohum kesesi. ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Akşam sefaları ve kardeşleri sabah sefaları çok güzel görünüyor Sevgili Sdurul akşam sefaları bence istilacılar kurtulmak isterseniz bir türlü kurtulamıyorsunuz ama yine de çiçekleri çok güzel ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Akşam sefaları birbirinden renk alıyor ve değişik renkler çıkıyor. Benim beyazla kırmızı yanyana idi şimdi ebruli olmaya başladı. |
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili günebakan, bu iki yetiştirmesi zahmetsiz ve nazsız çiçeği çok seviyorum. Akşam sefalarının istilacı olması sorun değil, öyle olmaları benim için artı özellik. Doğru dürüst sulama bile istemiyorlar ve kokuları çok hoş. Daha ne isteyeyim ki? Sayınsmnunal, eşim telefonlarını kaydetmemiş. Makina bahçede, üzerinde telefon no yazılı. Bahçeye gittiğimizde telefon noyu alıp, adresle birlikte özelinize gönderirim. Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
soyuldular. Cevizin yeşil kabuğunu çıkarmak, çok pratik ve kolay oldu. Tavsiye ederim. |
||
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizinki sanırım motorlu, yani elektirikli değil. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Mavi yasemin yine, yeniden açtı. Buranın soğuna dayanıklı bir bitki olsaydı bahçede daha güzel gelişirdi. ![]() ![]() Kasımpatı açmaya başladı, sonbahar geliyor. ![]() Tradescantia andersonianayı hem gelinim çalıştığı köyden getirmişti, hem sevgili lir göndermişti. Dipten yavru vermişler. ![]() Cannayı iki kök eski komşum vermişti. Yedi sekiz kök olmuş. Suyu çok seviyor. Açma zamanını bilmiyorum ama, bir tanesi sanki çiçek sapı çıkarıyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Bir diğer kasımpatı. ![]() Saksıda kendiliğinden çimlenen turuncu zinnia. Bu güzel çiçeğe, niçin kirli hanım derler ki? ![]() Solanum rantonettii çiçeklerini arttırdı. Sıcaklarda ölüverir diye bahçeye geçirmedim henüz. ![]() Karagözlü suzanın ikinci çiçeği. Bu sarmaşık bizim toprağı sevmedi ya da çok nazlı. ![]() Ajuga reptans, ne zaman açar bilemiyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-08-2011
|
Hepsi çok güzel maaşallah, özellikle hosta ve mavi yasemine bayıdım. Kokuyormu peki mavicik. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Kokusu yok maalesef, bir de koksaydı kusursuz olacaktı. Fide olarak aldığımız altın çileklerde çiçek ve meyve oluşumu olmadı. Yeri gölge geldi, sanırım. Bir tane meyve oluşmaya başlamıştı, o da yok oldu. Tohumdan yetiştirdiklerimde bu günlerde bol çiçek var. Bir iki de meyve oluşmaya başlamış. ![]() ![]() ![]() Dikensiz böğürtlen ya da ahududu, ikisi aynı bitki mi bilemiyorum. Baharda buradan bir arkadaşım köklü vermişti. ![]() Elmalar, bu yıl geç olgunlaşıyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Bir seneden beri olduğu yerde sayan, adını bilmediğim çiçeğim atak yaptı. Öğrendim. Bu bitkimin adı, Zamioculcas Zamiifolia. Ad için, sevgili karalale ve smiy'a teşekkürler... ![]() Kırmızı örümcek zararlısından tüm yaprakları kahverengiye dönen mor aster, o halde açmaya çalışıyor. ![]() İri yapraklı fesleğenin çiçekleri. ![]() Japon gülü de atakta. Bir sürü tomurcuğu var. ![]() Potentilla yerine alıştı, bakalım kışı bahçede sağlam geçirip açabilecek mi? ![]() Düzenleyen Sevgi Durul : 19-09-2011 saat 01:18 Neden: Bitki adı ekleme |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili SDurul hosta mavi yasemin gazanya mükemmel elma ve fıstık ağacı harika incire bayıldım pek bir lezzetli görünüyor bahçenin görünümü çok güzel ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler... |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Beyaz incir de olgunlaşmış. ![]() Şimdi hasat zamanı. Bu gün Antep fıstıklarını toplamış eşim. Kurumaları için serdik. Daha toplanacak çok varmış. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevgili SDurul fistiklar cok istah acici görünüyor. Ben suzannayi bahcenin cesitli yerlerine ekiyorum. Genelde gölge ve yari gölgede olanlar uzayip bol cicekleniyor, günestekiler pek gariban kaliyor. Sizinki cok mu güneste acaba? |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Fotoğraflar,çiçekler ve meyveler harika.Görsel şölen idi resmen,elerinize sağlık,hasatınız bol ve bereketli olsun.Darısı bizim de başımıza olsun inşaallah. Düzenleyen umutyolcusu : 17-09-2011 saat 11:55 |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|