![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kök yünü bir kerelik ve saksıda zaman içinde kayboluyor heralde adresinde bu konuda bir bilgi yok. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu konuda bir deneyimim henüz yok. Elimdeki üründen yola çıkarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Köklenmeyi alt taraftan görünce kök yününün kenarlarını elimizle rahatça alabiliriz diye düşünüyorum. Sadece alt tarafta küçük bir tabaka kalacaktır. Bu tabaka ya zaman içinde kaybolacaktır ya da zarar vermeden toprağın içinde kalacaktır. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/fidan-v...-asi/18984.htm |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Firmanın broşüründe kökyünü, rootwool yazıyor bu nedenle kök yünü ismini kullanıyorum. Bahsettiğiniz başlığı daha önce görmemiştim sayenizde inceleme şansım oldu. İnternet üzerinden de yaptığım araştırmada bu konuda teknik bilgim hiç olmamasına rağmen görüntü olarak birbirine benzemekle birlikte aynı ürün olmadığı kanaatindeyim. Temin konusunda fuarda ki stand görevlisi web sayfaları üzerindeki iletişim bilgileri aracılığı ile kendilerine ulaşılabileceklerini söylemişlerdi. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Önümüzdeki baharda aynı bitkiden bir kaç çelik alıp bir kısmını kök yününde bir kısmınıda toprakta deneyerek tecrübe edeceğim. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| glory morning, goji berry, hibiscus rosa sinensis, japon gülü; blueberry |
|
|