![]() |
|
|
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2011
|
Bahçeniz çok güzel. Özellikle saksı dizilimleri çok hoş olmuş. Boş duvarlar değerlenmiş bende deneyeceğim bakalım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Senin duvar diplerinde saksılar düzgün duruyor yine. Bendeki saksılar darmadağın ![]() Beyaz kamelya actığında gelin gibi olacak(gözüm ilişti birden) Açmış halini görmek isterim. Duvara dizili saksılar süper olmuş. Nilgün ün yaptıklar mı çiçekli saksılar.. Çok beğendim. Siyah saksılara cok gıcık oluyorum ![]() Eminim o duvar yazın süper olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kamelyavadisinden aldığım çelikler 1 karış boyu ile açmaya başladılar. Bahcede dikecek yer yok. Saksılara mahkumum ben ![]() Senin saksıları görünce, odunluğun üstüne saksı katı yapsam mı diye düşünmeye başladım bende ![]() Ama önce, Nilgün den böyle güzel saksı yapımını öğrenmem gerek. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
Maşallah Taner hocam her şey süper oluyor ellerinize sağlık Esen kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Çeşme papatyası soğuktan etkilenmiyor. Dışarıda bırakırsan daha güçlü oluyor(gözlemim bu yönde) Kışın, karda bile çiçek açıyor. Nilgün ün köşeyi dört gözle bekliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-01-2008
|
taner bey rafları da doldurmuşsunuz artık ya komşuların bahçesine dikeceksiniz. veya sera kiralayacaksınız. başka sansınız kalmadı bence? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
glory morning, goji berry, hibiscus rosa sinensis, japon gülü; blueberry |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|