![]() |
|
![]() |
#2072 |
Ağaç Dostu
|
Panoromik olarak çektiğim ilk fotoğraf ön tarafı sanki yuvarlak gibi yapmış değişik bir görüntü ortaya çıkmış. Genel görüntülere devam ediyoruz. ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen tturt : 27-06-2012 saat 07:04 Neden: Harf hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
Niye Sakallıdil diye resme bakınca anlıyorum. Ama bu zarif, narin çiçeğe bu isim verilmez ki... Bahçeniz çok intizamlı, estetik ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Kocaman bir maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Ağaç Dostu
|
Mandevilla o kadar narin ki kışın işyerinde durmasına rağmen bir hafta sonu sistem devre dışı kalınca soğuklardan etkilenmişti. Ancak toparlanıyor herhalde Temmuz ayında çiçeklerinide gösterecektir. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2090 |
Ağaç Dostu
|
Sayın tturt, Ege büyümüş maşallah, bitkileriniz de çok sağlıklı ve güzel görünüyorlar. Güzel bahçenizde sevdiklerinizle, sağlıkla güzel bir yaz mevsimi geçirmenizi dilerim. Burada anemonla ilgili bir sorum olacaktı. Teşekkürler. Eşinize selamlar... Daha sonra bu mesajımı silerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Ağaç Dostu
|
Fasulye bahçesinde işler genelde yolunda bir iki ocakta problem var ama sorun değil. Sebze bahçesinde yer olmadığı için saksılara aldığım bazı biberlere sümüklüböcekler ciddi zaralar vermişti ki biberleri kurtardım. Şimdi daha iyi gelişmeye başladılar. Yakında çiçeklenip biberlerini vermeye başlarlar. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2098 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-01-2009
|
Merhaba Taner bey, bahçeniz olağanüstü ![]() Uzun süre siteye girememiştim benim için keyifli bir gezi oldu tekrar dolaşacağım. Sevgili eşinizi ve sizi gösterdiğiniz özen ve yarattığınız estetik sunum için gönülden kutluyorum. Samanyolundaki bütün yıldızları size gönderdim. Ege dünya tatlısı, gülen gözlerindeki mutluluk pırıltıları hiç eksilmesin inşallah. Doğanın içinde her an onun için bir keşif ve macera. ![]() Bahçenizde dolaşırken biraz ondan biraz bundan kucakladım topladım ama hepsinden almışım ![]() ![]() Güzel bahçenizde aileniz ve sevdiklerinizle birlikte yaşam boyu sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Ağaç Dostu
|
Sebze bahçesinde işler yolunda salatalık ve biber hasatlarını üç haftadır yapıyoruz. Domatesler hem çiçekte hem demeyvelerini büyütüyorlar. Domateslerin ağırlığı pembe ve cherry domates olmakla birlikte sanıyorum 10 farklı çeşit domatesimiz var. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
glory morning, goji berry, hibiscus rosa sinensis, japon gülü; blueberry |
|
|