![]() |
|
![]() |
#3482 |
Ağaç Dostu
|
Bu bitki yaklaşık dört senedir var. 2011-2012 kışında Sapanca'da -18 dereceyi gördü bir şey olmadı. Daha yüksek - derecelere dayanırmı bilmiyorum. Evde yetiştirmeye uygun olurmu bilmiyorum. Yalnız çok dayanıklı ve istekleri fazla olmayan bir bitki olduğunu söyleyebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
hepsi çok güzel ellerinize sağlık siyah üzümler tam yemelik olmuş afiyet olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Ağaç Dostu
|
İsmini tturt first love koyduğumuz çapraz döllenmiş tohumdan elde bu hibiscus rosa sinensis çiçeklerini sunmaya devam ediyor. İki gün açık kalıp 2. Günün akşamı kapanıyor. İlk açtığındaki renkle kapanırken rengi farklı. İki iyi anlatmak adına 1. Gün ve 2. Gün fotoğraflarını ekliyorum. 1. Gün ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-09-2013
|
hepsi çok güzel ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın tturt; maşallah güller, biberler, yıldızlar ve ilk kez görüyorum rosa dediğiniz çiçek şekli ve renkleri ile harika görünüyorlar... Ellerinize, gönlünüze sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Ağaç Dostu
|
Yine her şey birbirinden güzel. Keyifli bir seyir sunuyorsunuz her seferinde bize. Ama ben birine vuruldum doğrusu, o ne güzel renktir öyle! tturt first love ![]() Sevgiler, selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
glory morning, goji berry, hibiscus rosa sinensis, japon gülü; blueberry |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|