![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Şu güzelliğe bakar mısınız?
Hint Yağı bitkisinin, parlak bordo-kırmızı renklenmesini çok beğeniyorum. ![]() ![]() Nektarinler olgunlaşmaya başlıyor gibi. ![]() Bu sene aldığım Karışık renkli Aster paketinden çıkan tohumlardan yetiştirdiğim fidelerde şimdilik sadece mavi-eflatun arası renk çiçekler açtı. Kalanlarda farklı renk çıkacak mı, merakla bekliyorum? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2009
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;839308]Hint Yağı bitkisinin, parlak bordo-kırmızı renklenmesini çok beğeniyorum. ![]() Eklenti 235659 Nektarinler olgunlaşmaya başlıyor gibi. Eklenti 235660 Bu sene aldığım Karışık renkli Aster paketinden çıkan tohumlardan yetiştirdiğim fidelerde şimdilik sadece mavi-eflatun arası renk çiçekler açtı. Kalanlarda farklı renk çıkacak mı, merakla bekliyorum? Eklenti 235661 Eklenti 235662 Eklenti 235663[/QUOTE Orhan abi;Karanlıkta resim çekmek daha iyi galiba.Objeler çok güzel çıkmışlar.Bahçeniz çok güzel görünüyor. sarı huni gibi çiçekten çelik istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Orhan abi;Karanlıkta resim çekmek daha iyi galiba.Objeler çok güzel çıkmışlar.Bahçeniz çok güzel görünüyor. sarı huni gibi çiçekten çelik istiyorum.[/QUOTE] Sevgili minarislim; Fotoğrafları karanlıkta değil ama gölgede çekmeye özen gösteriyorum. O zaman renkler birebir aynı çıkıyor. Sarı huni gibi çiçekten kastın, ''Sarı Acem Borusu'' mu? Oysa, bana şubat ayında hatırlat. Budamaları, genellikle o ayda yapıyorum. Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fotoğrafları akşama doğru 19.45 te çektim. Ama minarislim' in yanıldığı kadar var. Sanki gece karanlığında çekilmiş gibi. Flaşlı çektiğimden olsa gerek. ![]() Bizden de size, sevgi ve selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|