![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Doğru söylüyorsun. Zira aynı tohumlarla birlikte gündüz sefasıda çıktı. Çiçek rengi klasik mor idi. Birde bunları boğarcasına azmanlaşmaya başlayınca sökmüştüm. Eee..Senin kadar zeki ve azimli bir arkadaşımız bilmeyecekte kim bilecek? ![]() Sevgi ve selamlarımla. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Çirkinlikleri örtmesi için diktiğim, alacalı Hedere çok yavaş büyüyor! ![]() Sevgili Zeki Yağlı' nın armağanı olan Rudbekya' lar açmaya başladı. Tohumdan yetiştirdiklerim henüz tomurcuklanmadı ama onlarda yakın. ![]() ![]() Abelya (Güzellil Çalısı) da güzelliğini seğilemeye başladı. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Mutlu Kutlu' dan, mayıs ortasında aldığım iki Sihirbaz Gül, hala sihirbazlıklarını sergileyemediler. Birkaç kez açtılar ama hep tek renk olarak!![]() ![]() ![]() İnci çalısını budayıp form vermiştim. Şimdi daha derli toplu oldu. ![]() Amerikan Güzeli Hanımelisi tekrar tekrar açıyor. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Güller sürekli açmaya devam ediyor.. ![]() Leylandileri yüksek bir duvar olarak kullanacağım için, 3.00 metreden tepe budaması yaptım. ![]() ![]() Tıbbi Melisa (Oğul Otu) çöpleri yaktığım kulübe duvarını kapatıyor. ![]() Bahar başından bu yana ikinci kez roka yetişiyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevim Öğretmenim; Mercan Ağacı' mın ilki daha büyüktü. Kökün toprağa yakın yerinden Danaburnu yedi. Bu ikincisi, buda sağlıklı gelişiyor. Toprakta olunca böyle bir artısı oluyor. Ama o zamanda, Danaburnu gibi müşterileride oluyor. ![]() Bugünlerde güzel yağmurlar yağıyor. Hızlada büyüyor. Önümüzdeki günlerde tekrar fotoğraflarım. Birde, Mercan Ağacı' nın kazık kök yaptığını okudum. Buda çok derin bir saksı gerektiriyor. Dallanamanın nedenlerinden biri olabilir.![]() Selamlar. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-06-2010
|
Alıntı:
Öğretmenlerimin en sevdiği ve en iyi anlaştığı öğrencilerdendim. Çok çabuk gaza geliyorum da... ![]() ![]() Allahım! Bugün bu bahçeden hiç çıkasım gelmiyor... Sayfayı yeniledikçe helâk oluyorum. İki gün bahçe işlerine ara verdik. Çok yorulduk sebzeleri kurtarmanın şerefine dinleniyorum. Evde yapılacak işler de var. Mola verip sizin bahçede çay keyfi yapıyorum. Şaka değil! monitörün yanında çaydanlık hem çay içiyorum. Hem de bu güzellikleri gördükçe hayal kuruyorum. İnşallah birgün bizim bahçeyi de böyle rengarenk görmek nasip olur. Nasıl olsa umut bedava... ![]() Gerçi benim nazarım değmez ama, Maaşallah, Maaşallah... Bizden de Selamlar, hürmetle... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Uzaylı; Sizin için düşündüklerim, bugüne kadar okuduğum yazılarınızdan çıkardığım bir türlü ana fikir. Ve iddia ediyorum siz ve eşiniz, birçoğumuzun hayal bile edemeyeceği bir hızla, oluşturmak için büyük emek ve para harcadığınız hayal bahçenize kavuşacaksınız. Sizlerin bir artısı da gençliğiniz. Buna birde sağlık eklenince, sizi kimse tutamaz. Dilerim herşey gönlünüze göre gelişir. Ben ve eşim yürekten sevgilerimizi sunuyoruz. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Hazeranların renkleri çok güzel.. ![]() Gauralar artık formunu buldu. ![]() ![]() Alıcan' ın gönderdiği tohumlardan biride bu. Henüz çiçeklenmedi. Ne olduğunu bilmiyorum. Çiçeklenmediği için soramıyorum. ![]() Sellukalar sarılıyor.. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|