![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen kış donan fırça çalısının, dibinden verdiği sürgün epeyce büyüdü. Bu kışı atlatırsa, yaz başında çiçeklerini yine gösterecektir. ![]() Sarkık Dalllı Sofora' yı sarkıtmadan 2 metreye kadar kontrollü büyüttüm. bundan böyle sarkmasına izin var artık. ![]() ![]() Paşa Bıyıkları tohum vermedi. Yapraklarıda dökülünce, budadım. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Yazın satın aldığım Acer Palmatum' biraz güneşli yerde kalınca yaprakları kavrulmuştu. Bende onu ağustosta, yarı gölge bir yere nakletmiştim. Yaprakları döküldü . Ancak bir iki geç sürgün verip yapraklandı. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Selluka tohumları kurumaya başladılar. Ben topladıktan sonra, sevgili eşim ayıkladı. Söz verdiğim üyelerimize dağıtılmak üzere kavanoza ( Böceklenmesin diye! ) koyduk. İstanbul' a döndükten sonra postalarım artık. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Yeni cicileriniz hayirli olsun Orhan Bey. Weigelie benim de cok istedigim bir cali bahcelerde gözlemledigim kadariyla da soguklara dayanikli ve oldukca büyüyor. Ilkbaharda bu tür calilar marketlere 2 euro gibi bir fiyata geliyor bu sezon tohum isinden vazgectigim icin bol bol cali almayi düsünüyorum. Cok memnun kaldim bu cali isinden. Bahcede uygun gördügüm her yere ekecegim. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürederim. Ben farklı kaynaklarda gördüğüm fotoğraflarından ötürü sevdim. Spirea ( Keçi Sakalı ) gibi yayılarak vazovari çiçeklenmesi çok hoşuma gitti. Sanırım bende 5 liraya aldım. Hızlıda büyüyormuş. Ben her gelişimde 4-5 büyük koli ile çalı taşıyorum. Ama yeter artık. Yoruldum. Otobüsle getirmek gibi bir zorunluluk doğuyor. O da beni yoruyor. ![]() Selam ve sevgiler. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|