![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Güle güle büyütün Orhan bey. Calilar gercekten de cok pratik oluyor özellikle de kücük bahcelerde. Hem minik agac görünümünde oluyorlar hem de rahatca budaniyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürederim. Ayrıca, bulunduğu yeri kanıksadınızsa, alıp, bahçede bir başka köşeye dikebiliyor olmak ta çok hoş. Değil mi ama? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Bu yaz ben o isi bol bol yaptim. Ilkbaharda yeri degisenler yeniden canlanacak mi cok merak ediyorum. Özellikle simdi kupkuru görünen güzelim berberisimin üzerinde görecegim ilk tomurcuklanmalar icin gün sayiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Toprağı ile birlikte aldıysanız sorun olmaz. Ama, bir dahaki sefere, kasım ayı ve sonrası bir tarihte, bu işlemi yapmaya özen gösterin. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Yücel Bey bu bahçeyi oluşturabilmek için, bitkiler dışındaki aksesuarları bile, çeşitli bölgelerden toplamış. Örneğin örgülü kasası olan arabayı Rize'den getirtmiş.. ![]() ![]() ![]() İbreliler içinde ilgimi çekenlerden biri de, Altuni renkli Limon Selvi. Onu bir grup ibreli ile birlikte fotoğrafladım. ![]() Ve Yücel Bey' e, ''Dünyada böyle bir koku yok!!'' dedirten Osmanthus ve ikimiz. Solumuzda da, Katalpa. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Dün, eşimle birlikte, Sevgili Yücel Canpolat' ın botanik bahçesine gittik. Anlatarak ifade edebilmenin zor olduğu güzelliklerle beraberdik. Gerek Yücel bey' in konukseverliği, gerekse gördüklerimiz bize doyumsuz anlar yaşattı. Sağolasın Yücel Bey! Gezimize ilişkin, bol bol fotoğraflar çektik. Bunların bir kısmını Sevgili Yücel Canpolat' ın bahçesinde sergiledim. Birazınıda burada görüntüleyim dedim. Ama bu görüntüler bile, o güzelliği tanıtmaya yetmez. Gidip görmek ve de Yücel Bey'i tanımak gerek. ![]() Nilüferlerden çiçeklenmeye devam edenler var. ![]() Önde gölet, arkada gülibrişim. ![]() Yücel Bey' in kendi elleriyle yaptığı taş örgü ev. ![]() Ev sahiplerinden biri daha, Çomar. Yağız bir safkan Kangal. ![]() ![]() Evin diğer bir bireyi de özellikle telefon sesi taklitleri ile bizi şaşırtan, acıkınca mama isteyen biri. Yakub.(Nüfusta ''Yakup'' ta olabilir. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|