![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Eskalonya; yaz kış yeşil kalan parlak yaprakları, hızlı büyümesi, rüzgar perdesi olabilme özelliği, yaz boyu açık kalan pembe gösterişili çiçekleri, vs.. Gibi nedenlerle edindiğim bir bitki. Ancak belirtilen özelliklerini hala göremedim. Merakla bekliyorum. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
-Köyden, Hasan Çetin Üstün adlı arkadaşımın tohumunu İzmir' den getirip üretip banada verdiği minik Hint Yağı fideciği hızla ağaç olma yolunda.. ![]() -Geçen kışın büyük hasar gören Alacalı Yapraklı Zakkum, hala çiçeklenecek konuma gelmedi. ![]() -yine şiddetli kışı atlatabilen tek Lantanam. ![]() ![]() -Abutilon ehh işte!.. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçemdeki üç ayrı Hünnap fidanından, ikisi yoğun çiçekli idi. Diğeri çiçek açmadı. Çünkü kışın dalları yarılmıştı. Ancak kendine geldi. çiçekli olanlardan biri meyve oluşturmaya başladı. Ancaaaak! Çiçek sayısının onda biri kadar bile meyve olmayacak gibi. Sağlık olsun. Bu sene boya verdiler. Şu anda neredeyse kendi boyları kadar uzamış durumdalar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Altuni Leylandilerimin, iki yıl önce diktiğimde 1.5 cm olan boyları, ortalama 3.5 metreye ulaştı. Bu senede uzatıp, gelecek yıl tepe budaması yapacağım. Şöyle 4-5 metrelik bir yeşil duvar olacak mı bakalım? ![]() Bahçemdeki tek Nektarin fidanında bir meyve oluşmuş! Bugün yarın ''Ye beni!'' diyor.. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|