agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni10440Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-06-2010, 22:54   #1
Ağaç Dostu

dağ çiği's Avatar

Giriş Tarihi: 27-03-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç Mesajı Göster
Sevgili dağ çiği;
İtoş, yaz sezonu boyunca aç kalmayacak. Kışın ise, askerliğe kaldığ yerden devam edecek.
Hazeranların fotoğrafını çekmek için acele etmişim. Her geçen gün, daha yoğun ve farklı renkleriyle de çiçekleniyorlar. Birkaç gün sonra yine görüntülerim. Tohum alabilme şansı verirse, alır size gönderirim. Yoook! Alamadıysam, İstanbul' dan paket tohum alır gönderirim. Ama bana hatırlatmanız gerekebilir.
Koru çiçeği, çok güzel çiçekleniyor. Bakalım ne zamana kadar açmayı sürdürecek? Elim değipte, etrafındaki yabani otları ayıklayamadım.
Orhan bey teşekkür ederim çok incesiniz.Bahçenizde tohumlar oluşursa isterim.yok olmassa canınız sağolsun. Siz hazeranların resimlerini sık sık çekin gelişimlerini izlemek keyif verici.Bu arada yeni aldığınız clematisleriniz ne durumda merak ettim çiçeklendilermi. Biliyormusunuz (nerden bileceksini)sizin sayenizde clematis sahibi oldum.Bahaustan aldığınızı yazmıştınız bende çok istiyordum clematis sahibi olmayı.İstanbuldaki bir arkadaşıma söyledim sağ olsun alıp yollamış bahçene benden hediye diye.Tekrar teşekkür ederim size iyiki varsınız.

dağ çiği Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-06-2010, 20:42   #2
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Galeri: 83
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dağ çiği Mesajı Göster
Orhan bey teşekkür ederim çok incesiniz.Bahçenizde tohumlar oluşursa isterim.yok olmassa canınız sağolsun. Siz hazeranların resimlerini sık sık çekin gelişimlerini izlemek keyif verici.Bu arada yeni aldığınız clematisleriniz ne durumda merak ettim çiçeklendilermi. Biliyormusunuz (nerden bileceksini)sizin sayenizde clematis sahibi oldum.Bahaustan aldığınızı yazmıştınız bende çok istiyordum clematis sahibi olmayı.İstanbuldaki bir arkadaşıma söyledim sağ olsun alıp yollamış bahçene benden hediye diye.Tekrar teşekkür ederim size iyiki varsınız.
Sevgili dağ çiği;
Hazeranlar hergün çok daha güzelleşiyorlar. Onların fotoğraflarını akşama ekleyebilirim belki! Zira evde temizlik var. Arkadaşımın bilgisayarından yazıyorum.
Clematisler' den Negritjanka( mor çiçeklisi) ilk çiçeğini bu sabah açtı. Üzerinde epeyce tomurcuğu da var. Pembe olanınında henüz tomurcuk bile yok! Onları da fotoğraflarım.
Clematis sahibi olmanıza sebeb olmuş olmak hoşuma gitti doğrusu. Güle güle büyütelim.
Herzaman diyorum. Bu sitede, çoğu ilişkiler içten ve karşılık gözetmeksizin yürüyor. Bende buna bayılıyorum.
Sizlerde, iyiki varsınız.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-06-2010, 23:16   #3
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Bahçem, Clematis' i de ilk kez tanıyor!
Negritjanka türü ilk çiçeğini gösterdi. Diğerinde hiç bir kıpırdanma yok. Bolca dallanıp, budaklanıyor. İllaki sıra ona da gelir. diye düşünüyorum.

Name:  Resim 1007.jpg
Views: 862
Size:  32.3 KB

Name:  Resim 1008.jpg
Views: 901
Size:  56.7 KB

Name:  Resim 1027-1.jpg
Views: 863
Size:  46.6 KB

Name:  Resim 986.jpg
Views: 859
Size:  49.3 KB

Eski 10-06-2010, 23:29   #4
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Hazeranların, bu kadar güzel bir çiçek olduğunu bilmiyordum!
Pastel renklerin, değişik tonları harika. Bu bitkiyi ilk kez kimin bahçesinde gördüğümü hatırlamıyorum. Her kimse, elleri dert görmesin.
Not: Eşim hatırladı. Sevgili Adalet Hanım' ın bahçesinde görmüşüz...

Name:  Resim 1037.jpg
Views: 889
Size:  71.3 KB

Name:  Resim 1035.jpg
Size:  71.2 KB

Name:  Resim 1043.jpg
Views: 903
Size:  44.9 KB

Name:  Resim 1039.jpg
Views: 856
Size:  45.6 KB

Name:  Resim 1001.jpg
Size:  70.3 KB

Eski 10-06-2010, 23:59   #5
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Name:  Resim 1033.jpg
Views: 863
Size:  70.9 KB

Kışın soğuktan yapraklarını ve bazı dallarını kaybeden kaymak ağacımın biri, bu kez de demir eksikliği yaşıyor. Meyveden geçtim. bu yıl çiçek bile göremeyeceğiz. Öyle anlaşılıyor. Zira çiçeklenme dönemi bitmek üzere.

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025