![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2009
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hazeranlar hergün çok daha güzelleşiyorlar. Onların fotoğraflarını akşama ekleyebilirim belki! Zira evde temizlik var. Arkadaşımın bilgisayarından yazıyorum. Clematisler' den Negritjanka( mor çiçeklisi) ilk çiçeğini bu sabah açtı. Üzerinde epeyce tomurcuğu da var. Pembe olanınında henüz tomurcuk bile yok! Onları da fotoğraflarım. Clematis sahibi olmanıza sebeb olmuş olmak hoşuma gitti doğrusu. Güle güle büyütelim.Herzaman diyorum. Bu sitede, çoğu ilişkiler içten ve karşılık gözetmeksizin yürüyor. Bende buna bayılıyorum. ![]() Sizlerde, iyiki varsınız. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Hazeranların, bu kadar güzel bir çiçek olduğunu bilmiyordum! Pastel renklerin, değişik tonları harika. Bu bitkiyi ilk kez kimin bahçesinde gördüğümü hatırlamıyorum. Her kimse, elleri dert görmesin. ![]() Not: Eşim hatırladı. Sevgili Adalet Hanım' ın bahçesinde görmüşüz... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() Kışın soğuktan yapraklarını ve bazı dallarını kaybeden kaymak ağacımın biri, bu kez de demir eksikliği yaşıyor. Meyveden geçtim. bu yıl çiçek bile göremeyeceğiz. Öyle anlaşılıyor. Zira çiçeklenme dönemi bitmek üzere. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|