agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni10440Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 07-06-2010, 20:53   #11
Ağaç Dostu
 
Orhan Özbilgiç's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-04-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 4,928
Galeri: 83
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon Mesajı Göster
Mine çiçeğini nedense pek sevmezdim. Bu sene birdenbire ne kadar güzel olduklarını fark ettim. (Çiçeklerde çok keyifli ve çeşit çeşit fidelerini gördüğümden olabilir) Her renginde ayrı bir güzellik var, oya gibi ince ince işlenmiş sanki. Eşinizin beğendiği şahaneymiş, kelebek gibi çiçekleri.
Sevgili limon;
6-7 sene önce, apartmanımızın bahçesinin tanzimini bir komşum ile birlikte yapmıştık. Kameriyemizin önünde oluşturduğumuz çiçekliğin ilk konukları, gazanyalar, lilium ve yer mineleri idi. Çarkıfelek' i kameriyeyi sarsın diye iki kez diktik. ama nedense yaşatamadık. Yer mineleri ve gazanyalar, o yaz kendilerini bize sevdirdiler. Bakım konusunda en mütevazi olanları onlardı.
Bugünlerde, özellikle sarkaç saksılarda çok değişik çiçekli ve renklilerini görüyorum. Bu bizim aldığımızda, gerçekten çok cici. Onu yarın sarkaçtan çıkarıp, duvar saksısına aktaracağım. Böylelikle, hakettiği, daha göz önünde bir yere yerleşecek.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025