![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
[ATTACH] [/ATTACH]Bahçemde inatla yazı yaşamaya devam eden iki çiçekli bitki. Ateş çiçekleri ve Karagözlü suzan. Bu arada Suzan' ın sırasına değişik renklerde Liliumlar, katmerli Freesialar ve Nectarescordumları diktiğim saksıları gömdüm. İki nedenle; Birincisi, saçak altı olduğu için sürekli yaş bir toprak. Burada soğanlar çürümesin istedim. İkincisi; soğanlar birbirine karışmasın. Hangi saksıda ne var? Bilmek ve gelişimlerini gözlemliyebilmek için. Birde, ot mücadelesi kolay olacak. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
[ATTACH] [/ATTACH]Bu arada iki gün önce, Çarşamba' daki bir fidanlıktan bahçemde olmasını çok istediğim bir meyve aldım. Arbutus Unedo (Koca Yemiş). Çiçekleri üstünde. Sanırım gelecek Ekim de meyvelerini yiyeceğiz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçemde hala yazı yaşamayı sürdüren bitkiler. Zaten kuzeyi kapalı olan bu bitkilerimin(abutilon, ağaç mineleri ve melisa çalısı), kuzey batı, kuzey doğu ve doğusuna, rüzgarı kesecek biçimde, portatif perdeleme yaptım. Ayrıca diplerine bol miktarda yanmış koyun gübresi koydum. Bu arada çelikten yetiştirdiğim minik abutilonum da iki tane çiçek açtı. Ayrıca bolca tomurcukları da var. Fırça çalılarımdan biri kasım çiçeklenmesine başladı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Orhan Özbilgiç : 20-11-2009 saat 14:18 Neden: Yazım hatası düzeltme. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|