![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Kasım ayını bekleyen biri daha oldu!
[ATTACH][ATTACH][ATTACH] ![]() Kasım ayında götürmek üzere, Malkara' daki bir fidanlıktan aldığım Dağ Hünnabı. Üzerindeki 15 tane meyveden geriye üç tane kalıncaya kadar resmini çekmek aklıma gelmedi. Lezzetli hünnapları yiyince aklım başıma geldi. ![]() Bir daha bu görüntüyü ancak 2010 ekiminde bulabileceğimi düşünerek, hemen makinaya sarıldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
Selam Sayın Orhan Özbilgiç bahçeniz gerçekten çok güzel elinize sağlık, ama benim ilgimi en çok hünnap fidanlarınız çekti benimde küçük bir bahçem var oraya 2 tane hünap fidanı diktim ama çok diken var fidanların üzerinde sizin fidanlarda hiç diken yok o dikkatimi çekti nedendir acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçemi beğenmeniz, doğaladır ki, beni sevindirdi. Sağolun. Dikensiz Hünnap yok! Bende üç değişik Hünnap var. Birincisi; Kayısı iriliğinde meyvesi olan. Onda diken çok az. İkincisi; İri bir zeytin iriliğinde olan. Ondaki diken oldukça fazla tadı, irisine göre biraz daha mayhoş. Üçüncüsü; 7 yaşına bastı. Çekirdekten yetiştirmiştim. Ama hala, çiçeklendiği halde meyve tutmadı. Onun ise neredeyse her birkaç santiminde diken var. Saygılarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|