View Single Post
Eski 14-09-2009, 10:26   #33
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Sevgili Orijin, ne güzel, sabah sabah gözüm-gönlüm şenlendi.
Bahçenizi içime sindire sindire dolaştım. Ne kadar güzel, sakin ve dinlendirici bir yer.

Şimdi İstanbul'a dönmek zorundayım, bayramdan sonra Hünnapları yemeye gelirim demişsiniz, bahçeniz nerede?

Hem eşiniz, hem de siz büyük bir özen göstermişsiniz tanziminde. Bunu ağaç dallarını bağladığınız iplerden, kurdelâların bağlanış şeklinden bile anlamak mümkün.

Gülibrişim ağacını ben de çok severim. Bahçemizde bir tane var ama nedense hiç de istediğim formda olmadı.
Bu yüzden arka bahçeye formu güzel bir tane ekmeyi düşünüyorum, daha sonra ben de şekillendirebilirim. Çiçek kokusu çok hoşuma gider.

Golden elmalarınız da çok güzel, onun hafif mayhoşumsu tadını da severim. Seneye hiç acımadan seyrekleştirin derim, meyveleri daha iri olacaktır.

İndirmenin tuğla duvarına Amerikan sarmaşığı sardırsanız nasıl olur?

Bir de size dostane bir tavsiye Acem Borusunu evinizden mümkün olduğunca uzağa, görebileceğiniz bir yere dikin. Görselliği çok güzel ama ne kadar eve yakın olursa derdi de o kadar çok oluyor.

Bu güzel, dinlendirici, sakin bahçenizde sevdikleriniz ile beraber sağlıklı mutlu huzurlu seneler geçirmenizi dilerim. Emekliliğinizin tadını doya doya çıkartırsınız inşallah.

Eeee bu kadar güzel, emek verilmiş bir bahçeye de ben de bahçemden bir hediye vermek isterdim. agaclar.net'in bu üyesini de size hatırlatsın.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön