![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Nisan ortasında İstanbul'dan alıp götürdüğüm Kanayan Kalpleri, Pierislerin yanına dikmiştim. Hemencecik yerine alıştı. Çiçeklenmeye bile başladı. ![]() ![]() Kokusuz filbahriyi, kasım ayında, bahçe ortalarından, kenara taşımıştım. O da henüz çiçekleniyordu. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Clematis Negrithanka coştu. Madam Baron Veillard gecen yıl kuruyup, bu yıl yeni sürgünler verdiği için çiçekleri eskisi kadar yoğun değil. Not: Üçüncü fotoğraf telefonla ve gölgede çekildiği için renk lacivert çıktı! ![]() ![]() ![]() Eflatun-Mor kardeşliği, artık her yıl kendiliğinden çıkan Hazeran'larda da var. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Tohumdan yetiştirdiğim Erythrina Crista Galli-Mercan Ağacı Kuzey rüzgarlarına karşı korunaklı olsun diye, evden epeyce uzak bir köşeye dikmiştim. Birde, dallarında azda olsa dikenleri olduğu için, altında rahat gezilebilsin diye, yüksekten taçlandırmıştım. O kadar güzel çiçeklendi ki... Fotoğraflayabilmek için, uzaktan zumlamam gerekti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Feijoa-Kaymak Ağacı çiçeklenmeye başladı. ![]() ![]() ![]() Cytisus Racemosus-Süpürge otu çalısı, Nisandan bu yana açmayı sürdürüyor. Yaz ortasına kadar açan bir çalı. ![]() Escalonia Çalısı da öyle. Arkadaki Callistemon Citrinus-Şişe Fırçası çalısı çiçeklenmeyi tamamladı gibi... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|