![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O'nun anneside, İstanbul'a gelmeden çiçeklenmeye çalışıyordu. Kasım ayında oldukça sert budamıştım. Şimdi daha derli toplu bir görüntüye kavuştu. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sarı yasemini vazo biçiminde budamıştım. Yeni yeni çiçekleniyor. ![]() ![]() Ihlamur altındaki Rhododendronlar (Orman gülleri) de yeni açmaya başlamışlardı. ![]() ![]() Geçen yıl, Kokusuz çiçekli filbahrinin dibine diktiğim, kokulu çiçekli filbahri çiçeklenmeye başlamıştı. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Nisan ortasında İstanbul'dan alıp götürdüğüm Kanayan Kalpleri, Pierislerin yanına dikmiştim. Hemencecik yerine alıştı. Çiçeklenmeye bile başladı. ![]() ![]() Kokusuz filbahriyi, kasım ayında, bahçe ortalarından, kenara taşımıştım. O da henüz çiçekleniyordu. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Clematis Negrithanka coştu. Madam Baron Veillard gecen yıl kuruyup, bu yıl yeni sürgünler verdiği için çiçekleri eskisi kadar yoğun değil. Not: Üçüncü fotoğraf telefonla ve gölgede çekildiği için renk lacivert çıktı! ![]() ![]() ![]() Eflatun-Mor kardeşliği, artık her yıl kendiliğinden çıkan Hazeran'larda da var. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|