![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2008
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;1276107]Acer Pamatum 'Bloodgood'' boyumca oldu... [ATTACH] Orhan bey, Acer'iniz tüm gün güneş mi alıyor? Ben ayva ağacını sırf o yaşasın diye gölge yapacak şekilde buduyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zeytinci; Tam güneş değil ama, arzu edildiği gibi ''kısmi gölge'' de değil. Yazın, neredeyse, saat 16 30' a kadar direkt güneş alıyor. İlkbahar ve sonbaharda ise sadece sabahtan öğleye kadar. Yerini değiştirmeyi çok düşündüm ama bu seferde, tam bir yıl kaybetmeyi göze alamadım. Zaten çok yavaş büyüyen bir ağaç. Eve çok yakın olduğu için, güneyine gölgeleme amaçlı bir ağaçta dikemiyorum. Öyle idare edip gidiyoruz işte. ![]() Düzenleyen Orhan Özbilgiç : 03-05-2014 saat 08:19 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2008
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
![]() Bir de bendeki pembe beyaz, kırmızılısı da çok güzelmiş çok... Bana kırmızılısından mümkün olur mu acaba? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın 06dilek; Hanımellerini çok seviyorum. Aslında o öbekte iki değişik tür var. Birisi pembe-sarı çiçekli.(Daha gösterişli, yediveren ama daha hafif kokulu.) Diğeri beyaz-sarı çiçeki.(Herkesin bildiği, sadece bu mevsimde çiçeklenen ama çok yoğun kokulu olanı.) Anlayacağınız, hanımellerini şöleni hiç bitmesin istedim. ![]() Bahçemdeki birçok güzel bitki de,sevgili dostum Zafer İnandıklı'nın imzası var. Bilbergia Nutans(Efe Püskülü) bunlardan sadece biri. Bu vesileyle O'na selam ve sevgilerimi iletiyorum. Saygılarımla. Her şey gönlünüzce olsun. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Vangelyalarımı bende çok seviyorum. İlk çiçeklenmeleri bittikten sonra,(Mayıs sonlarında) hep budadım ve bolca suladım. Sonbaharda isteyin, çelik göndereyim. Selamlar. Not: Diğer iki tanesi, çok minik olduklarından dolayı, hafif budandıkları için fotoğraflamamıştım. ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|