![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Eveeet. Tamam. Sizi o gün tanımış ve içim ısınmıştı. Şimdi kullanıcı adınızla birlikte hiç unutmam. ![]() Dilerim bundan böyle hep karşılaşırız. Sevgiyle kucaklıyorum. ![]() Bahçem Samsun-Çarşamba-Kızılot Köyü'nde. Beğenmenize çok sevindim. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
Alıntı:
Her yıl yaz aylarında 3-4 hafta kadar Gerze/Sinop'ta oluyorum. Uzak sayılmaz. Misafiriniz olurum. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu yıl, ocak ayı ortasında bahçeme geldim. Yağışsız, ama çok soğuk günler. Her sabah, don ve kırağı var. Her şeye rağmen iki çalım mis kokulu çiçeklerini açmışlar. Birisi Lonicera Fragrantissima (Kış Haanımelisi). Diğeri Sevgili Benol Hazaroğlu' nun armağanı olan Kafkas Gülü. Teşekkürler Benol Hanım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Mavi Çan sarmaşığı' nın yaprakları soğuklardan etkilenmiş. Ama dalları sağlamdı. Tohumlarını toplayıp, 50 cm. den budadım. Dallarını da malç niyetiyle kullandım. Tohumlar, 10. yıl toplantısında dağıtılacak. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Leptospermum'larımı geçen yaz, aşırı azotlu gübre verdiğim için(bilmeden) kurutmuştum. Kasım ortalarında İstanbul'a döndüğümde, hemen fidanlıklarda aramaya koyuldum. Pembe renk çiçeklisini buldum. Ne yazık ki, Kırmızı katmerli çiçeklisini maalesef bulamadım. Hala da aramayı sürdürüyorum.Şimdilik, Pembe çiçeklisi yalnız... ![]() ![]() Mercan Ağacım, soğuklardan etkilenmemiş. Kontrol ettim. Dalları yaş. ![]() ![]() Cestrum Elegans (Kırmızı çiçekli Melisa çeliklerimden biri kesin tutmuş gibi. İkisi de, umut vaadediyor. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|