![]() |
|
![]() |
#1951 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Orhan hocam yaseminin kokusu buralara kadar geldi bende çok seviyorum kokusunu Zafer beyin kargosu süprizleri çok güzelmiş paylaşmayı seven çok iyi bir insan kendisi zaten güle güle büyütmenizi dilerim sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1952 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2009
|
Orhan bey,süper kolinizi incelerken üzerindeki etikette Kızılot köyü ismini okudum.Kızılot köyünden olan aile dostlarımın çiftlik evine giderken köyüde yakından görmüşlüğüm vardır,nefis bir yer.Bu arada çiçeklere çok meraklı olmasamda saman çiçeğinin görüntüsü çok güzel ellerinize sağlık.Sağlık ve sevgi dilerklerimle ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1953 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç; Zafer Bey; Beni çoooook mutlu ettiniz. Dilerim sizde benim bu yaşadığım tarifi imkansız mutluluğu hep tadarsınız. Selam ve sevgilerimle..[/QUOTE] Sevgili Orhan ağabeyim; Güzel dileğiniz için teşekkür ederim. İnşaallah Burgmansia yakın zamanda çiçek verir de, mutluluğunuz ikiye katlanır. Saygılar, sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Orhan bey ne mutlu size böyle güzel hediye almışsınız. Zafer beyinde ellerine sağlık mükemmel bir koli hazırlamış. Elvudiyi yeremi dikeceksiniz toplantıda kurada bana da çıkmıştı saksıyla getirdim ama yerdemi saksıdamı olacak bilmedim. Hocam sizden kopya çekebilirmiyim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1956 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili eyakut; Kızılot' taki aile dostlarınızı merak ettim. ![]() Esenlikler diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1957 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1958 |
Ağaç Dostu
|
Fatma Hanım; Elvudi, bol ışık seven bir ibreli. Ama o da, yalancı selviler gibi kuraklığı sevmiyor. Aşırı olmamak kaydıyla, toprağının nemli olmasından hoşlanıyor. Ben şimdilik saksıda tutuyorum. Eşim birkaç gün sonra İstanbul' dan geldiğinde, birlikte nereye dikeceğimize karar veririz diye. ![]() Selam ve sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1959 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1960 |
Ağaç Dostu
|
Gözde ağacım Nutkatensis Pendula, sağlıklı büyümesini sürdürüyor. Boyu iki metreye yaklaştı. Sürgünlerde yele gibi uzuyor. ![]() ![]() Alacalı yapraklı İlex bu yıl hiç büyüyemeyen tek bitkim gibi. ![]() Bu yıl bahçemin geneli yörenin genel çayır (Ayrık) örtüsüne kavuştu. Arada buralarda Üçgül denilen yabani yoncada var ki onun çiçekleride mis gibi kokar! Tam üç yıl yabani otları teke tek yolarak özgün bir hale getirdim. Çayırın en güzel yanı, çim gibi hastalıklarla başı hiç belaya girmiyor. Kurağada çimden kat kat daha fazla dayanıklı. ![]() Kelebek Çalılarım açmaya başladı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1961 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Sn Orhan abi bahçeniz çok güzel bakımlı ve düzenli. güle güle oturun. Kelebek çalısı da çok güzel açmışlar hemde sağlıklı görünüyor. Bir komşumda bu çiçeğin çok koyu mor açanını gördüm çok beğenmiştim o zaman adını bilmiyordum oda kelebek çalısıymış. Komşum bana söz verdi güzün çelikten yetiştirmeye çalışacağım.saygılar sunuyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1962 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili orhan abi,hepiside sağlıklı kelebek çalısı ne kadar güzel uzamış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1966 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizde tatile girdiniz artık. Yolunuz düşerse konuğum olmanızdan büyük keyif alacacağımızı belitrmeden geçmiyeyim. Güzel bir yaz diliyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1967 |
Ağaç Dostu
|
Bu bitki, bu yıl bana Zeki Yağlı' nın verdiği tohumlardan, beni en çok mutlu edeni. Ben enteresan bitkileri çok seviyorum. Bu da öyle. Çiçeklerine elinizle dokununca, sanki saman veya kuru kağıta dokunmuşçasına bir his ve de en önemlisi ses vermesi. ![]() Helichrysum bracteatum (Saman-Kağıt çiçeği) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1969 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
Geçen yıl niyetlenmiştik gitmek için. O yoğun nemli boğucu havayı kaldıramazsın dediler cesaret edemedim. İnşallah mola vere vere bir karadeniz yolculuğu yaparız. Sizin köyde olduğunuz zamana denk gelir ziyaret ederiz tabi çok mutlu oluruz. Kısmet tabi ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1970 |
Ağaç Dostu
|
Balkon duvarım bu yıl daha canlı. ![]() Yalınkat çiçekli Jasminum Sambac (Ful, Arap yasemini) güzel kokulu çiçeklerini açıyor. ![]() ![]() ![]() İspanyol fasulyesi, bu duvarı kapatsın diye diktiklerimden. Bayrak kırmzısı renkli çiçekler açmaya başladı. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1971 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok hoş çiçeyi ispanyol fesulyenin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1977 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
İspanyol fasulyesi ve kağıt çiçeklerine bayıldım harika görünüyorlar.Diğerleri de ayrı bir güzel abiciğim doya doya seyredin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1978 |
Ağaç Dostu
|
Tohumunu sevgili alıcan' nın gönderdiği, Sarı papatya hala bahçemi süslemeye devam ediyor. ![]() Baharda bir paket tohumunu ektiğim Alev Çiçeği'nden sadece bir kök çıktı ve açtı. ![]() ![]() ![]() Hazeranlarda hala açıyor. Çok tatlı renkleri var. Çiçeklerinin katmerli oluşu bir başka güzel. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1979 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1980 |
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl ana sellukamı, kışın fazla sulama yüzünden köklri çürüyünce kaybettim. Bunlar tohumdan yetişiyor. Sanırım geçen yılki kadar yoğun olmasada, onlarda çiçeklenecekler. ![]() Alıcan' nın Batman' dan gönderdiği tohumlardan çıkan balon çiçeklerini toplu olarak dikmiştim. ![]() ![]() Mısır (Peygamber) çiçeği iki renk. Birisi mavi, çoğunluk bordo. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|