![]() |
|
![]() |
#1711 |
Ağaç Dostu
|
Bu arada Sevgili Zeki Yağlı' nın bahçeme kazandırdıklarıda yadsınamaz. Onun verdiği tohumlardan, kağıt çiçeği, Ekinezya, Peru zambağı, Çin karanfili ve Salvia.., Clematislerden biri çimledi. Ayrıca fide olarak verdikleride toprağa alıştılar. O' nada sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sağolsun, varolsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Orhan bey umarim önümüzdeki bahar lupinlerin rengârenk cicekleriyle bahceniz senlenir. Ben gecen yil cicekleri tohumluk olarak birakinca bahcenin her tarafina yayilmis. Bazilarini mecburen kestim, bazilarini da baska yerlere aktardim simdilik saglikli görünüyorlar. Eger bu yaz basarili olursam daha cok ekip istedigim yerlere aktarmam kolaylasacak. Burada köklerinden topraga faydali maddeler geciyor diye her bahceye bolca ekiyorlar. Özellikle sebze bahcelerimin etrafina ektim. Bu arada kelebek calilarim aldigimdan beri iki kati büyüdü. Siz hakli ciktiniz. Burada yaz sonuna dogru ciceklendigine göre sansli isem birkac cicek bile görürüm. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Ağaç Dostu
|
Bu arada sevgili Minarislim' in kavunları, Arnavut ciğeri' nin Lablabı, ve benim Beyaz Çiçekli Erguvan ve Sarı Salkım tohumlarımda çimlendiler. Tohum göndererek bahçeme katkıda bulunan herkese tekrar teşekkür ediyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Orhan abiciğim inşallah bol bol çiçeklerini görürsün bahçen rengarenk olur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sayın Orhan bey Kemaliye ye dönüş telaşıyla siteye giremedim. Nihayet bahçemle buluştum bugün çok yağmurlu olduğu için siz değerli dostlarımın bahçelerinde gezintiye başladım. İlk sizin bahçenizden başladım ve çok yol aldığınızı gördüm. Tohumlar çimlenmiş çiçekler açmış yeni çim makinasının faliyeti bahçeye güzellık katmış. Gerçekten herşey çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Sağlıkla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Ağaç Dostu
|
Gözünüz aydın, Fatma Hanım. Nihayet sizde güzel Eğin' e ve bahçenize kavuştunuz. Yağmurlar biter elbet. Sizde toprakla haşır-neşir olmaya başlarsınız. Bahçem dünden bu yana ''Ben hızla canlanıyorum!'' Diyor. Bu arada Polygala tomurcuklarıda çiçeklenmiş.Acer Palmatum' da giderek dallanıp, yapraklanıyor. Sevgi ve selamlarımla. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Orhan hocam tohumdan yetişenlerin çiçeklerinide görürüz inşallah güller ne kadar tatlı maşallah koru çiçegi ve gelin tacıda çok güzel ellerinize saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Fotoğrafları bekliyorum kurtulamazsın abi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Periş; İinşallah. Gelin Tacı bu yıl dikildi. Koru çiçeği' nin tohumunu satın alıp tekrar ekmiştim. Ancak geçen yı diktiğim yerde kendiliğindende çıktılar. Gelecek yıl tekrar ekmeyeceğim. Nasıl olsa çıkıyor. ![]() Selam ve sevgiler. Furkan' ım; Çiçeklenme başladıkça fotoğraflamaya çalışacağım. Senin bu tatlı dilin yok mu? ![]() Sevgili bıcırık; Bahçemi ziyaretiniz ve beğenileriniz beni çok memnun etti. Teşekkür ederim. Sevgiyle kalın. ![]() Sevim Öğretmenim; Gururumu okşuyorsunuz. Bana pozitif enerji veriyorsunuz. Çok teşekkür ederim. Herşey gönlünüzce olsun. ![]() Yeni açan ilk ve tek Şakayığımın fotoğraflarını, hepinize armağan ediyorum. Rengini ben çok sevdim. Vişneye çalan kırmızı. ![]() Yürekten sevgilerimle. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2009
|
Şakayığın çiçeği gerçekten süper.Çok güzel Bitkileriniz çok sağlıklı görünüyor.Nazar değmesin maşallah Kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sakayigin rengi cok cok güzel... Cimlenen bitkilerin büyümesini beklemek ne kadar heyecan verici degil mi? Günde kac kez biraz daha gelistiler mi diye bakiyorum bilmem. Bazilari gercekten de gün icinde degisime ugrayip büyüyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, cetasule; Çiçeğinin renginin şeker pembe olacağı söylenmişti. Ama bu rengi daha çok sevdim. Bitkilerimin bir çoğu için, mart ayı sonlarında, kendim fermente ettiğim güvercin gübresi kullanmıştım. Hakikaten, yararlı oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Ağaç Dostu
|
Doğru söylüyorsunuz ciceksever70. Dün ve bugün fotoğrafladığım şakayık, yarına büyük olasılıkla dahada açılıp büyüyecek.. Örneğin; Dünden beri açmaya başlayan Nectarescordum Silicium' a da günde birkaç kez bakıyorum. Salkımın tamamı açmadı ama yinede fotoğrafladım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Ağaç Dostu
|
Çok yaşayasınız Orhan ağabeyim. Bahçenin bir köşesine soğanlı bir bitki ekmiştim, bir türlü ne olduğunu hatırlayamıyordum. Sayenizde Nektarescordum olduğunu hatırladım, teşekkür ederim. Bahçeniz şenlenmiş, sağlıkla keyfini çıkarın. Selâmlar, saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Galiba yaşımın epeyce ilerlemiş olmasından mı ne? ''Çok yaşa!'' denmesinden müthiş hoşlanıyorum. Tabii, hapşırık nedeniyle değil. ![]() Sende çok yaşayasın kardeşim. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Orhan hocam şakayık çok güzel rengine bayıldım elinize yüreginize saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Hepsi muhteşem, ellerinize sağlık. Hele de ,bahçeye bakıp da, bu çiçek bu arkadaştan, şu çiçek bu arkadaştan demek, Paha biçilemez ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|