![]() |
|
![]() |
#781 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Sevgili Orhan bey çok teşekkür ederim .Sizde iyi ki varsınız.Burada ki dostluklar ne kadar saf ve temiz diye düşünbmeden geçemedim .İncirler çok güzel afiyetle yiyin ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeme sınır olan komşu duvarın çirkinliğini biraz örtebimek için, acil çözüm olarak İpomea'lar(Sabah sefaları) ekmiştim. Bugüne kadar, ne renk çiçeklerinin olduğuna dikkat etmemiştim. Çok güzel renkli çiçeklenmeler oluşmuş. Özellikle beyazın güzelliği beni etkiledi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili orhan abi,maşallah diyorum beyaz samah sefalarına bayıldım. Hele daduralar ne güzel açmişlar sende sarıda var beyazda abutoli coşmuş ağaç mine keza öylesine. Çok sevindim bahçe kendini toplamış emeklerine sağlık. Salıkla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sabah sefalarini bahcenin neresine ekersem ekeyim bu sonucu alamayan biri olarak sizinkilere hayran kaldim. Sanirim bizdeki sicaklik ve günes sabah sefalarini costurmakta zayif kaliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Beyazına bende bayıldım. Sanki sedeften gibi. Aslında onlara nişan koyup tohumlarını almak gerek ama, bunca yoğun işler arasında bakalım fırsat bulabilecek miyim? Daturalar yaklaşık 10-12 kök. 4 tanesi mor, 2 tanesi beyaz, kalanı sarıya çalan krem. Onların ayrı tohumlarını almam gerekecek! Ağaç Mine, çok kanaatkar bir bitki. Susuzluğada çok dayanıklı. Sadece bol güneş istiyor. Hazirandan bu yana sürekli açıyor. Sarısı ve pembelisi kışın soğuktan donmuşlardı. Elimde sadece bu renk kaldı. Selam ve sevgilerimle. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Ağaç Dostu
|
Siz günün yorgunluğundan sonra, fotoğrafını gördüğümüz sevgili eşinizle balkono çıkacaksınız. Çaylarınızı yudumlarken ne yorgunluk kalacak, ne dert. Şair Aili Toptaş'ın dediği gibi Boyunlarında lastik sapan taşıyan düşsel çocukların ıslıklarına yakalanmış ölü bir kuşluk vakti, balkonda oturuyorduk. ------ O gün Tanrı'nın, kendine sorduğu en zor bilmeceydin sen; ve ben, çözmek bana düşmüş gibi sevinçliydim. ------ Kuşlar geçiyordu çay tepsisinin ışıltılı gümüşünden; ötüşlerinin yarısı balkonumuza dökülüyordu, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Ağaç Dostu
|
Sık oldukları için güzel görünüyorlar. Benim bahçeye ektiklerim çok seyrek ve iyi gelişmediler.Her gün sulanmadıkları için olacak sanıyorum. Balkonda büyük saksıda olan, bahçedekilerden güzel gelişti. Ayrıca sizin sabah sefalarının renkleri çok güzelmiş. Emeklerinize sağlık. Düzenleyen Sevgi Durul : 03-09-2010 saat 22:39 Neden: Yazım Hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet! Aynen tasavvur ettiğiniz gibi, oluyor. Zaten, çoğu kez bedensel yorgunluk, zihinsel terapi olmuyor mu? Maşaallah! Her duruma, her konuya uyan bir şiiriniz var dağarcığınızda. Sizi cümle aleme sevdiren bir artınız da bu olsa gerek. ![]() Selamlar. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Belkide haklısınız. birer metre arayla, beşer-altışar tohum ekmiştim ocaklara. Hiç seyreltmedim. Malum bizim burada 5-6 gün arayla sulamak yeterli oldu. Renk konusunda, seçme şansım olmadı.Pakettekileri;''Neyse halim? Çıksın falim!'' Diyerek ektim. ![]() Herşey gönlünüzce olsun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
İncirler yenmez mi Orhan bey.Benim de bahçemde incir yok ama hegün komşularım bahçesinden otlanıyorum.Taze taze |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu güzel seslenişinizle bizi mahçup ediyorsunuz. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dün Samsun' daydım. DSİ. nin önünde incir satan kadından 2 kg aldım. Konuğu olduğumuz eve götürdüm. İki dakkada bitti. Cinsini bilmiyorum ama, bu Samsun' un inciri gerçekten doyumsuz bir tada sahip. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Ağaç Dostu
|
İstanbul' a dönmeden bahçemden epeyce fotoğraf çektim. bu görüntüleri paylaşmak istedim. Pembe çiçekli Kelebek Çalısı(Buddleja davidii) çiçeği. ![]() Eskalonya Çalısı bu yıl hiç keyifli değil. ![]() ![]() Biberiye yine çiçeklendi! ![]() Bazen güz gülleride güzel açıyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Ağaç Dostu
|
Acuba Japonica' lar tam gölgeye geçince, yaprak yanması ve kararması sorunu bitti. ![]() ![]() Çatıdaki taraçadan fotoğraf çekerken, yoldan geçen fındık Patozu da kareme girdi. ![]() 2008 Nisanında diktiğimde birer buçuk metre yüksekliğinde olan leylandiler şimdi, 4 metreye yaklaşan boyları ile hoş bir görüntü veriyorlar. ![]() Hünnaplardan(Zizyphus) zeytin iriliğinde meyvesi olanda da epeyce meyve var. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Ağaç Dostu
|
Alacalı leylandi' nin boyu 3 metreyi buldu. ![]() Abutilon artık sağlıklı. ![]() Şu abutilon çiçeğinin güzelliğine bakar mısınız? ![]() Pembe kelebek çalısı çiçeğe devam.. ![]() Ateş çiçeği (Salvia sp.) vazgeçilmezlerimizden oldu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Ağaç Dostu
|
Köyün en popüler sokak köpeği Pakize ve ön ayaklarından biri çolak olan yavrusu bayram ziyaretindeler. Tabii hediyelerini eşim balkondan beri önlerine atıveriyor. ![]() ![]() ![]() Cedrus Deodora Argentea(Himalaya sedirim) ![]() Hayalet Selvim(Nootkatensis Pendula) gece gerçekten hayalet gibi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|