![]() |
|
![]() |
#481 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Clematisin mavi olanı multi blue türünde benim dün aldığımdan ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yılmaz bana sonbaharda geldi saksıdaydı, bahçeye bir ay kadar oldu alalı, bende hiç açmadı,ilk bu yıl açacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Satıcığım bu kardeşler iyi ki var onlar sayesinde ulaşamadığımız bitkilere de ulaşıyoruz hepsi de çok güzel canım Ilgının adını da öğrenmiş oldum sayende şekli çok hoşuma gittiği için dallarını kesip vazoya koymuştum çok güzel görünüyor. Çiçeklerinin doya doya tadını çıkar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Satı hanım çok güzeller.Clemantis ne renk ?Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sayın Satı Hanım bahçeme zeytin fidanı dikeceğim aşı yapmak için Sizin zeytin ağacından fide yollayabilirmisiniz? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Fikret bey,çok teşekkür ederim,renklere gelince aynı yerde 4 kök clematis var, mor, pembe ve mavi sanıyorum mor katmerli ve katmersiz iki tür,ilk defa açacaklar bende sizinle göreceğim saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Ağaç Dostu
|
Ben de zeytininizden çelik rica edebilir miyim? Ben köklendirme hormonu kullanacağım, yani tuttururum merak etmeyin ![]() Herkesin gözü kaldı miniş zeytinde, Allah nazarlardan saklasın, sitenin maskotu oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili adalet hanım, size gelince ablamızsınız size yok diyemiyorum, ne yapabilirim sizin karşınızda boynum kıldan ince ![]() Dediğiniz gibi herkesin aklı onda, bence onu korumaya alıp, anıt ağaç ilan etmeli ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Satı Hanım sezon sonunda 5 kg salamuralık zeytin ayırırsınız artık. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Güngör Salman, 541 Numaralı mesajdaki en üstteki clematis'in cinsini biliyormusunuz aynısından bende de var bu yıl henüz çiçeklenmedi yapraklanma aşamasında ismini bilmiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi canım benim iltifat ediyorsunuz,bahçem çok güzel değil üstelik çok minik bir bahçe, inşallah daha güzeli senin olur sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|