![]() |
|
![]() |
#214 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah Satcığım. Çiçekler de nereye gideceklerini iyi biliyorlar. Ben bu güne kadar o kadar çok farklı yerden toprak aldım; hiç öyle orkide falan çıkmadı. Bizimkilerde genellikle yabani otlar misafir geliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Çok şanslısın sayın Satı HANIM.bakalım kaç çeşit çıkacak.sonucunu da merak ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Evet çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Satıcığım maşallahları var orkidelerinin. Açsınlarda renkli bir şölen seyredelim güle güle büyüt ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2009
|
Sevgili Satı hanım, Bahçenizi gezdim ellerinize sağlık çok çok güzel olmuş. İnşallah emeklilikte sağlıkla tadını çıkarırsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı hanım, ne kadar şanslısınız, toprakla gelen misafirleriniz tam da yerlerini bulmuşlar, benim bahçemde de görmek isterdim ![]() Ben Ürgüp te doğup büyüdüm, oradaki dağlarda da orkideler olurdu, bordo ile mor arası bir renkte, bizim Ülkemiz bitki örtüsü açısından ne kadar zengin, bu konuda hepimiz şanslıyız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet hanım, çok teşekkür ederim evet çok şanslıyız orkideler geçen yıl toprak döküldükten sonra biryerlerde çıktı başta anlamadım çiçek açtıktan sonra anladım yabani orkide olduğunu.Sevgili Adalet hanım yavruları alma zamanı istersen sanada gelir sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Kaybettik
|
Aaa bu güzel şeyleriben niye görmedim ![]() Yoksa ayaküstü soğuktan hiç bir şey olmaz bak ne güzel büyüyorlar bahçede diye gösterdiklerin mi ![]() Niye dikkat etmemişim o güzelliklere. Kim bilir daha başka hangi güzel şeye takılmıştı gözüm ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevim.K,canım sen en doğrusu sıcak bir günde kaya bahçesi yapmadığınız birgün gel, bahçedeki güzellikleri görebilesin.Aslında gösterdim erik ağacının yanında ama galiba farketmedin en kısa zamanda yine beklerim sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Satı Hanım'cım. Kıyamam onlara yer değiştirince zorlanıyorlar sanırım. Geçen yıl eve saksıya ekmiştim Enez'den ve Datça'dan aldığım kır orkidelerinden. Bir tanesi uç verdi. Gözünün içine bakıyorum vallahi. Benim de Enez'de bahçemde dediğin gibi toprakla gelen, (Çünkü ilk yıllarda yoktu) kır sümbülü cinsi kır çiçeklerim var. Papatyaların arasında çıkıyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım,benim bahçede soğanlı yabani çiçek çok ama ben hiç tanımıyorum benim evin etrafı orman olduğu için sanıyorum çok önce burada ormandı.Ormanda olan çiçeklerin çoğu var,enkısa zamanda beklerim o güzel resimlerini burdada çekmeni isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Ağaç Dostu
|
Satı Hanım, Son beş yıl içinde yürüyüş grubumuzla Kocaeli Yuvacık'a defalarca geldik. Kungul parkurunda en az dört kez, Aytepe, Kayaüstü ilk aklıma gelenler olmak üzere çok yürüdük. Sizin evinizin nerede olduğunu hep merak ettim açıkçası.Kimbilir belki kısmet olur size de uğrarım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
satıcığım maşallah çok güzel yabani orkidelerin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım,çenedağını gezmişsiniz benim ev oraya çok yakın, sanıyorum çene suyundan çıkmıştırsınız, çenedağına İzmit yönünden 10 dakikalık bir mesafede.İlk yapacağınız yürüyüşte bende olmak isterim,bu İzmitte olursa size çok güzel yerler önerebilirim.En kısa zamanda görüşmek üzere sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Ağaç Dostu
|
Evet Çenedağı'na da çıkmıştık. Sizin oralar doğal güzellik yönünden oldukça zengin. Aklıma yazdım ilk İzmit yürüyüşünde size haber vereceğim. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
/
Giriş Tarihi: 18-01-2010
|
Sevgili Satı Hanım, Sizin küçük sarı çiçekten benim bahçem de var.Adı Anemone ranunculoides |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|