![]() |
|
![]() |
#182 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-11-2008
|
sarmaşık
![]() tabi ki bahçeye bakan baktıkça feyz alalan öncelikle siz, daha sonra forumda yayınladıkça da bizleriz. benim tahminime göre sarmaşığınızı uzun balkon saksılarına dikerseniz çok hoş görünecektir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Ağaç Dostu
|
Sarmaşığın,
Sevgili Satı, bu güzel açan sarmaşığının adı ' cezayir menekşesi', çok istilacı bir yer örtücü, üstelik kontrol etmek de bir o kadar zor gerçekten. Gala' ların ne güzel açmış. Ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Callaların çiçek mevsimimi bilmiyorum ama çok güzel açtılar Sn.Satı , galla bu mevsim de açmaya başlıyor ,haziran ortasına kadar çiçeklenme devam ediyor.Sizin ki de çok güzel açmış ,elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Hakkı Şen, evet oldukça uzun çiçeklenme dönemi varmış bende bilmiyordum.Calla yı ben geçen haziran gibi diktim o zaman bir defa açtı, birde şimdi açtı.Demek oluyorki hazirana kadar açacak.İstediğiniz zaman göndere bilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı hanım, ben bu gallalarınıza şaştım kaldım, hepsine de kocaman bir maşallah. Benim gallalar sadece İlk baharda bir defa açıyorlar, hatta kış mevsiminde tüm yaprakları çürüyor sulanıyor, soğanın tamamen çürüdüğünü de düşündüm, İlk baharda canlanınca çok sevinmiştim. Bu mevsimde muhtemelen uykuya çekilmiştir benimkiler, kokulu da değil sanırım, burnuma hiç güzel bir koku gelmedi. 234 nolu mesajınızdaki çiçek ağaç şakayık olabilir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili adalet hanım, çok teşekkür ederim,sizinkilerine herhangi bir şey olursa ben seve seve gönderirim.Adalet hanım 234 nolu mesajdaki bodur bir süs ağacı ama bana verenlerde adını bilmiyordu olabilir bilmiyorum sarı çiçekleri vardı,sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2008
|
Sayın Satı Uğurtan,ellerinize sağlık.Bahçenizin tadını emekli olunca daha iyi çıkarırsınız.Emeğinizin karşılığı olarak sizde bir numarasınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|