![]() |
|
![]() |
#1411 |
Ağaç Dostu
|
Sadece Armut dan bir ısırık mı? Mesala, şöyle yanında sü... Neyse. Boşverin. Satı hanım, Hoşgeldin. İstanbul'un tadını çıkardınız mı bari? Bahçeyi çok boş bırakmayın. Armut bahçede mi kalıyor? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Alçıdan ördekler oluyor hani bahçede aynı onlar gibi duruyor biblo mübarek ![]() Çok oyuncu duruyor ayrıca ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Satıc'cığım kızlara dedim ki sizi armut sevmeye götüreyim önce bir şaşırdılar sonra resmini görünce bayıla bayıla kabul ettiler ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili bettyycim, istediğin zaman armuttan bir ısırık alabilirsin ![]() Sevgili Cumhur bey, İstanbula gezmeye değil büyükleri ziyarete gittim,evet armut bahçede kalıyor, tam kapının önünde kulübesi,bahçeyi hiç boş bırakırmıyım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-12-2010
|
merhaba arkadaşlar.. 3 gündür sitenizi inceliyorum..bir araştırma yaparken gördüm..gerçekten çok hoş ve samimi bir site.. iyi günler dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili domatesadam, bahçeme ve siteye hoş geldiniz çok teşekkürler sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-12-2010
|
Sevgili Satı Uğurtan..hoşbulduk.. buradan sizin ve sitedeki tüm arkadaşların yeni yılını kutlarım..umutlarınız,kalbiniz,yüreğiniz,sağlığını z,sevginiz,doğanın tüm renkleri gibi..huzurlu ve neşeli olsun.. sevgiyle kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili domatesadam, tüm güzel dilekleriniz için çok teşekkür eder bende sizlerin yeni yılını kutlarım sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Ağaç Dostu
|
Cemo abla, Armut deyip geçme adı Armut ama ananas tadında ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Furkan yıldız, evet ne oyunlar yapıyor bize, size armutla bir günümüzü anlatayım. Sabah saat 07 bir saat gezi ve yemek, öğlen bir saat gezi ve yemek, saat 17 bir saat gezi ve yemek, gece 23 bir saat gezi ve yemek ve bu arada sürekli oyun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Ağaç Dostu
|
![]() Benim kızım yavrularıyla kendisi ilgileniyor oyunu o oynuyor yemeği o yediriyor. Ama biri var ki beni annesi sanıyor peşimden ayrılmıyor. Yarın yine torunlarımın yanına kaçamak yapayım bari ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Selamlar Satı abla, bir gelemedim sizin tarafa doğru ilk fırsatta gelip armut'la oynaşmak istiyorum, çok bebiş ya ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın Satı Uğurtan; Bebişiniz hayırlı, uğurlu gelsin. Hep sağlıklı ve uzun ömürlü olsun. Sessizce takip ediyordum. Son resimdeki asaletini de görünce dayanamadım. Bir merhaba diyeyim dedim. Çok güzel maaşallah. Kızıma Armut'un resmini gösterdiğimde , " Aaa ne güzel köbed diyor." 2,5 yaşında, çok konuşkan, ama biraz şamak konuşuyor. Sağlıcakla Kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alıntı:
Satı hanım ; çok hoşsunuz ![]() Minnacık şey ,gün de 4 saat nasıl dolaşıyor....siz ne hale geliyorsunuz kimbilir ![]() Büyüdüğün de de aynı şeyi isteyecek ,her zaman kendiniz de o gücü bulamıyabilirsiniz .Bırakın bahçe de enerjisini harcasın ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |