![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Furkan yıldız, evet ne oyunlar yapıyor bize, size armutla bir günümüzü anlatayım. Sabah saat 07 bir saat gezi ve yemek, öğlen bir saat gezi ve yemek, saat 17 bir saat gezi ve yemek, gece 23 bir saat gezi ve yemek ve bu arada sürekli oyun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alıntı:
Satı hanım ; çok hoşsunuz ![]() Minnacık şey ,gün de 4 saat nasıl dolaşıyor....siz ne hale geliyorsunuz kimbilir ![]() Büyüdüğün de de aynı şeyi isteyecek ,her zaman kendiniz de o gücü bulamıyabilirsiniz .Bırakın bahçe de enerjisini harcasın ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili nurcan inan benden çok koşuyor, bıraksam saatlerce koşacak, benim bahçe çok küçük, ona yetmiyor bazan oynuyor ama genelde dışarı götürüyoruz. Güngörün dediği gibi sürekli ona birşeyler dikiyorum, telefonda bütün ailenin ilk sorduğu armut artık, hep onu konuşuyoruz ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Vallahi Hasan abimle bu kadar gezmemiştir. (Helal sana Armut.) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
![]() Benim kızım yavrularıyla kendisi ilgileniyor oyunu o oynuyor yemeği o yediriyor. Ama biri var ki beni annesi sanıyor peşimden ayrılmıyor. Yarın yine torunlarımın yanına kaçamak yapayım bari ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Selamlar Satı abla, bir gelemedim sizin tarafa doğru ilk fırsatta gelip armut'la oynaşmak istiyorum, çok bebiş ya ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın Satı Uğurtan; Bebişiniz hayırlı, uğurlu gelsin. Hep sağlıklı ve uzun ömürlü olsun. Sessizce takip ediyordum. Son resimdeki asaletini de görünce dayanamadım. Bir merhaba diyeyim dedim. Çok güzel maaşallah. Kızıma Armut'un resmini gösterdiğimde , " Aaa ne güzel köbed diyor." 2,5 yaşında, çok konuşkan, ama biraz şamak konuşuyor. Sağlıcakla Kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Satı'cığım çok büyütme armutu daha bizim kızlarla sevmeye gelicez gerçi ben evden dışarı çıkmam ama kızlar sevsinler bari ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Selam sevgili bettyycim,her zaman beklerim sevgiler. Sevgili Uzaylı, hoş geldiniz çok teşekkürler, bundan sonra armudun bütün gelişimini resimleyeceğim hep beraber takip ederiz. Sevgili kızınızı öpüyorum sevgiler Sevgili Orhan abim, çok teşekkürler. Sevgili günebakan, her zaman beklerim. Cumhur abi, Hasanı görmedimki gezeyim adam ev yüzü görmedi, denizast subayı olduğu için yıllarca gemilerde çalıştı bende iş, ev, çocuk, nerde Hasanla gezmek ![]() Düzenleyen Satı Uğurtan : 05-03-2012 saat 21:54 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Sen de haklısın. Vakit hiç bir zaman geç değildir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
sevgili Satı hanım gecenin bu saatinde uyku tutmadı.İlk sizin bahçeye uğradım.Mesajları sondan okuyunca bu ne armut imiş bir bakayım dedim.Tahmin ettiğim armut yerine şirin m şirin bir güzel gördüm.Bu kadar övgüyü hak ediyor doğrusu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Satı hanım ; sokağımız da küçük cins bir köpekcik var .Havalar soğuğunca akşamları giydirmek için giysi arayışına girmiştim.İnternette araştırdığım da çok basit bir uygulama gördüm ,denedim çok güzel oldu.Hiç dikiş istemiyor . Hasan bey'in eski swittsort'larının kollarını kesiyoruz ![]() Dikiş kısmı alt ortaya gelecek şekil de yerleştirip ,dikişin her iki kısmına ön bacaklar için delik açıyoruz.Kol lastiği olduğu gibi kalıyor ,eğer lastik çok sıkı ise birer çentik açılıp gevşetilebilir ( boynunu sıkmasın diye ). Bu mesajı eşinize okutmayın ,şimşekleri üzerime çekmiyeyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili fikreteren, çok teşekkürler ben eşim ve çocuklar hayvanları çok seviyoruz, fakat öldüklerinde çok üzüldüğümüz için almaya yanaşmıyordum, kızlar beni delirtti mecburen aldık ama, aldığım gün ölecek korkusu başlıyor, ben ve eşimde o korkuyu atabilsek çok güzel olacakta. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
o şakok hepimizi öldürür ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|