![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Vildan Hanım da sanırım benim bahsettiğim açık pembe çiçekli duvar dibindeki bitkiyi sordu. Sanıyorum O da çok yıllık. Adı nedir? Tohum oluyorsa ben de isterim. Ben o bitkiyi "Godetia- Yer Açelyası-Ankara Çiçeği" nin yalın katlısına benzettim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn Ozbey, ellerinize sağlık çok şirin, çok renkli bir bahçeniz olmuş sağlıkla, mutlulukla keyfini sürmeniz dileklerimle. Ben de sevgili Limon ve Vildan Hanım'ın dediği 4.mesaj-2.resimde ki çiçeği çok beğendim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
sn, M sema, o güzel dileklerinize teşekkür ederim.daha sade bir bahçe isterken bir de bakıyorum her şeyi yine bir araya getirmişim.bahçem küçük ama ben her mevsim açan çiçeğim olsun istiyorum.o yüzden fazla renkleniyor, sağlıklı günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
sn limon, ben vildan hanımın sorduğu çiçeği önce papatya sanmıştım.sizin sorduğunuz o çiçeğin ilk fidesini komşum almanya'dan getirmişti.adına türkçe'de gece mumu deniyormuş.yapısı yerörtücü,kol atarak fidesinden çoğalıyor.(ayrık otu gibi).en görkemli zamanı bahar ayıdır.yazında açıyor ama bahardaki gibi olmuyor.adresinizi özelime yazarsanız mevsimi geldiğinde gönderirim. sağlıklı günler. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| japon gülü, latin, sardunya, solanum, süs fasulyesi |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|