![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
campanula
campaluna |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Tek kelimeyle "BAYILDIM!" Beğen sekmesi yetersiz kaldı hayranlığım karşısında. Nereden bulacağım ben bu mavişi ya?.. Aklımda fikrimde maviş. Ama buralardaki çiçekçilerde hiç bulamadım... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Life Geçen sene çiçekli olarak ıthal çiçek getiren bir firmadan aldım Bu sene arıyorum bulamadım Geçen sene tohumunu almayı ihmal ettim Bu sene dikkat ediyorum herhalde tohum vereçek ve ekersem çıkaçak Biraz masal gibi oldu ama kısmetse iyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Bitkinin saksısının güzelliği bitkiye renk katıyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Beğendiğim çiçekler Sundavilla ve açelya Her ikiside alımlı Çelikle çoğaltılabiliyor Fakat ne kadar çok saksı o kadar yorgunluk Bilhassa sundavillayı kışın içeri almak içap ediyor Bahçeyi bu gün baştan sona gezen Sayın Erikli bahçe ve İpek tuğçeye teşekkür ederim Meraklı olanlar belli oluyor Kapıdan bakıp gidenlerde oluyor Giren de bakanda sağ olsun Meraklılara kapımız açık Hiç bu kadar uzun yazmazdım değil mi Bu akşamda böyle olsun İyi akşamlar Düzenleyen ahmeter : 08-07-2012 saat 20:27 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sıçak Bu gün İstanbul 33 derece Bir tek begonvillerin keyfi yerinde Cam güzelleri ve ortançalar bayıldılar bana kalırsa cam güzelleri bir daha ayılamazlar Düzenleyen ahmeter : 09-07-2012 saat 15:57 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Alıntı:
Sıcaklıklar konusunda haklısınız.Ortancalar gündüz bayılıp, gece spreyle duş alınca ayılıyorlar.Selluka bile fenalık geçiriyor.Bu gidişle ağustos sonunu nasıl bulacağız merak ediyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|