![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Seni artık tanımayan sevmiyen yok fazla güneşten hoşlanmıyorsun susuzluğa tehammülün yok İstanbuluda sevdin sen bizimlesin CLEMATIS |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Ayrılmak yok Sayın çiçek sevenler LOBELYA En güzel bu rengi |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Petunia Her zaman her yere yakışıyor ve hostalar |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Selluka .begonvil ve sakızlar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Balkonlarınız çiçekli mi? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Yoksa bir saksı bile mi yok |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Günaydın
Neden boynun bükük. sanada çektiren mi var ? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Sayın ahmeter merhaba, Yetiştirdiğiniz bitkiler her zamanki gibi çok güzelller. Bu arada, sellukanız budanmış mı yoksa kendi etrafına doladığınız için mi boyu öyle kısa gibi? Gövdesi odunsu gibi duruyor.Bu senenin ürünü değil galiba daha yaşlı sanırım. Bendeki uzadı gitti.2 metreyi buldu.Nereye kadar devam edecek bilemiyorum,gideceği yer kalmadı. Tecrübelerinize göre bu sene ne zaman açmasını bekliyorsunuz? Çiçekleri yaprak saplarının gövde ile birleştiği yerden mi çıkıyor.Benimkinde yaprak sapı ile gövde birleşim yerinde hafif hafif bir kabartılar oluşmaya başladı da. Sorularımla umarım sizi sıkmamışımdır. Selamlarımla. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Selluka
Sayın Kartal Resmini koyduğum selluka 5 yaşında . kışın seraya alma meçburiyeti olduğundan saksıda tutuyorum Akdeniz bölgesinde toprağa ekiyorlar Topraktan sonra 3 metrelik kısım doğal olarak odunlaştı Uzayan kolları kesmeyin ne zaman çiçek verdi tohum aldınız 3 metreden sonrasını aralık ayında keser ılık bir ortama alırsınız Butün bu zahmetler çiçeklerini . ve kokusunu duyunça ortadan kalkaçak Tekrar ediyorum 15 günde bir gübreleyin Sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz Onun için buradayız iyi günler NOT çiçek için eylül ayını bulması lazım Düzenleyen ahmeter : 19-06-2012 saat 15:20 Neden: ek |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu gün çektiğim resimlerden en çok bu menekşeyi beğendim |
|