![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın Kartal İlk önçe örnek gösterileçek bir soru sorma ve beni resimlere yönlendirme şekli için teşekkür ederim Elinizdeki begonvil en eski bir begonvil varyetesi Gayet arsız. dikenli çiçeklerinin pek albenisi yok ve satışta insanı cezbedeçek bir durumu yok Bu çinsi Akdeniz ülkeleri bilhassa İtalyanlar otobanlarda çit olarak kullanıyorlar O kadar sık oluyorki içinden ne insan nede hayvan geçebilir Budamak için de özel budama traktörleri var Bakın güzel bir renk koydum siz güzellere doğru yönelin Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Küstüm
Yapraklarına dokununça büzüşür güneşi sevmez suyu sever birde değişik ve fotojenik çiçekleri vardır |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Bu günkü 33 dereçe sıçaklık bitkilerin keyfini kaçırdı Toprak ıslak fakat gölgede 33 güneşte ne kadardı bilmiyorum Başta küpe . cam güzeli. ortança ve çilek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Bu sıçaklarda 2 güzel ortaya çıktı PERU ZAMBAĞI GELİN SOĞANI |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Alıntı:
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Acaba bendeki bu begonvilin soğukla arası nasıl?Ada begonvili gibi dayanıklıysa balkonda bırakmayı düşünüyorum kışın. Ama haklısınız sizdeki begonvillerin güzelliklerini görünce benim begonvil pek bir sönük kalıyor.Özellikle ara sıra fotoğraflarını paylaştığınız turuncu renkli begonvilinize hayranım. Selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Günaydın
Bu gün kelebek gibi olunuz özgürçe uçunuz Çiçeklere dallara. meyvalara konunuz Bu gün siz kelebeksiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
İYİ AKŞAMLAR Bu gün kelebek olup bahçeye gezenler .teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Yaz sonuna doğru olgunlaşan bir tür kiraz Ve çok sevdiğim vapur dumanı Bahçeyi her gün gezenler .Kapıyı çalıp içeri girenler. duvardan bakıp gidenler. Her mevsim bir kere uğrayanlar .bahçenin bulunduğu sokağa bile girmeyenler SONUÇ hepimiz doğayı ve çiçekleri seviyoruz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
teşekkürler
Bir kelebek kondu TEŞEKKÜRLER |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
GÜNAYDIN lisianthus
Bu güzel çiçeği bu sene tohumdan yetiştirmek istemedim Geçen sene beni çok uğraştırdı Hazır fide alaçağım İyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|