![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın Berçin Bu yazı sizin ne kadar bitkilere bağlı olduğunuzu gösteriyor Arzum sizi biraz daha heveslendirerek beni takip etmeniz İyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Havuz
Sayın Kartal Havuzlar 3 adet yan yana 1 Bahaustan alma 2 Polyester su deposu üst kısmı kesilmiş 3- havuz için kullanılan özel plastik kumaştan yapma Filitre kullanmıyorum özel pompa ile suyu devir daim ettiriyorum Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafları sabahları 7-9 arası çekiyorum Bu sabah erken çıktım Akşam 7 den sonra çektiklerimin içinde beğendiklerimden 2 tane koyuyorum GÜL. VE GAURA ÇALISI |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün çektiklerimden |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Neşeli günler Günaydın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
![]() Benim goncalarım hep kırıldı ühüüü ühüüüüü hüngüüür hüngüürr ![]() PEMBEEEM Ah güzelim gelsenle azcık gezelim ŞÖÖöyle çamlıcada bir keyf edelim , Sen kolumda bir gonca yüreğimde serçe, Sakın dolanma gül sepetlerinde . Gel şöyle uzanalım senle bir çiğ tanesinin , Teninle buluştuğu o serin saatlarden birinde . olcim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Küpe çiçeği |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Alıntı:
Seherin erkeninde elinde sepetle Sokuldu usulca yanıma , Sandım canımı alacak bu alçak Korktum sindim , eğdim başımı ancak. Bir ten dokundu kadife yüreğime , Bir nefes geldi hafiften yüzüme , Aktım birden duygulu hasret dolu gönüle , Sevindim koparmadan kırmadan sevdin diye . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|