![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2012
|
Günaydın sayın Ahmeter, sayenizde güne güzel ve renkli bir fotoğraf ile başlamış olduk, çok teşekkürler. Bir önceki fotoğraftaki sarı çiçekler kantaron çiçekleri mi, acaba? Hafta sonu yürüyüş yaparken lojmanda da kantoran çiçeklerinin yeni yeni çıkmaya başladıklarını farkettim. Takip ediyorum doğayı, sıra sıra bizlere neler sunacak diye ![]() Selam ve sevgilerle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın Kartal Nilüfer için kışın bir önlem almayı gerektirmiyor Balkonda bile 50 cm derinliği olan bir kapta yetiştirebilirsiniz Sayın 67 İsminizi yazmak biraz zor Kantaron bitkisinde haklısınız gördüğünüz sarı çiçek havuz kenarında açan bir tür Sukkulent iyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Pençeremde .kıvırçık salatalık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Haseki küpesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Gazanya |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
lobelya Gayet güzel bir görüntü veriyor begonvil saksısının dibine ektim yanlız yeni değil geçen sene kasım ayında Kışı begonville beraber serada geçirdi Tahta görünümlü fıçı plastikten Kışı serada geçiren bitkiler erkenden çiçekleniyorlar Lobelya tohumu sıçak ortamda 20-30 dereçede 20 günde yeşeriyor İyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
GAZANİA Güneşi seven dayanıklı bir bitki .sık dikildiği zaman güzel görünüyor Tohumunu alıp seneye sizde yetiştirebilirsiniz Yapraklarını salyangoz seviyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|