![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Alıntı:
Selamlar Düzenleyen ahmeter : 04-05-2012 saat 14:27 Neden: ek |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu sabah ormanda yürüyorum yürüyorum yorulmak yok her zaman olduğu gibi makinem yanımda hangi birini çeksem bastığım yerlerde arap saçları eziliyor üzülüyorum orman gülünün güzelliği beni büyülüyor |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçenin nemi üzerlerinde MÜGE . HASEKİ KÜPESİ Düzenleyen ahmeter : 04-05-2012 saat 20:30 Neden: ek |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-12-2010
|
Sizin görsel zarafetinizle, bu çiçeklerin zarafeti bir araya gelince, işte beni bahçenizin müptelası yapan muhteşem görüntüler! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Sayin ahmeter, fırsat buldukça bahçenizi dolaşıyorum. Emin olun hayranlığımı dile getirecek kelimeleri bulmakta inanın çok zorlanıyorum. Büyük emek sarfettiğiniz, emekten öte sevginizi verdiginiz o kadar belli ki. Çiçeklerde sizin bu emek ve sevginizi karşılıksız bırakmamışlar. Yakınlarda olsam muhtemelen sürekli rahatsız ederdim sizi catkapi. Çünkü insanın böyle bir bahçeyi görüpte uzak kalması çok zor. Ben ellerinize saglik diyor ve müsaadeniz olursa kahvemi alip biraz daha bahçenizde dolaşmak istiyorum. Begonvillerin arasında pazar sabahı kahvesi süper olur ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Züleyha Günaydın Her zaman buyrun oturun kahvenizi masaya koyunuz dikkat ıslanmayın İyi günler Not diğer ziyaretçilere her zaman yer var |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler
[QUOTE=züleyha;960677]Sayin ahmeter, fırsat buldukça bahçenizi dolaşıyorum. Emin olun hayranlığımı dile getirecek kelimeleri bulmakta inanın çok zorlanıyorum. Büyük emek sarfettiğiniz, emekten öte sevginizi verdiginiz o kadar belli ki. Çiçeklerde sizin bu emek ve sevginizi karşılıksız bırakmamışlar. Yakınlarda olsam muhtemelen sürekli rahatsız ederdim sizi catkapi. Çünkü insanın böyle bir bahçeyi görüpte uzak kalması çok zor. Ben ellerinize saglik diyor ve müsaadeniz olursa kahvemi alip biraz daha bahçenizde dolaşmak istiyorum. Begonvillerin arasında pazar sabahı kahvesi süper olur [/Bekliyorum uğramaz oldunuz |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
23 NİSAN Doğayı seviyoruz |
|