![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
çuha
Bu günler dikme zamanı ne kadar sık dikerseniz o kadar güzel duruyor Salyangoz yapraklarını seviyor tedbir almak şart Fiatı 100 kuruştan fazla vermeyin Tohum vermesi zor vermesin diye her türlü muamele yapılmış kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bitki sevgisi
Hevesli misiniz bakın bir yaprak size kaç bitki verdi 6 tane Deneyebilirsiniz sorabilirsiniz Bitki A. menekşesi menekşenin yeri burası değil bu şekilde çoğaltılabilen onlarça belki yüzlerçe bitki var iyi günler |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sphagnum moss
Uzun zamandır bulamıyordum 2 ay evvel elime geçti Bazı bitkileri köklendirmede super bir sonuç çıktı Bunların içinde afrika menekşesı.küpe çiçeği Begonvil güzel sonuç verdi Başka bitkileride deniyorum ama sonuç için biraz daha beklemek lazım |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Mayıs papatyası
Başka papatyalarla karıştırmamak lazım kurutup çay gibi demlenen papatya Mayıs ayında tarlalarda bol bulunabiliyor Sabah erkenden toplayıp güneşte kurutuluyor Sakinleştiriçi bir özelliğenden dolayı çay gibi kullanılması tavsiye ediliyor |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bitkiler sizi hasta etmesin
Bitkileri bir şekilde bozulan üyeler birdenbire moral çöküntüsüne uğrayıp özelden yardım istiyorlar Münasip izahatı pek tabii yazıyorum fakat bu kadar paniğe gerek yok Yetiştireçeğiniz bitkinin yetişme zorluğunu evvelden araştırmak .bilgi toplamak lazım Cattleyam gitti vandam bitti Sellukamda yaprak kalmadı Devamlı bilgi toplamak ve zamanla teçrübe kazanarak hepsi mümkün Hastalık dereçesinde üzülmek asla iyi günler |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|