![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sayın ahmeter günaydın tüm gününüz çiçeğiniz kadar güzel olsun,ellerinize emeklerinize sağlık,yaptığınız çalışmaları sürekli izliyorum Sizi kutluyorum bitkilerin paylaşımı ve anlatımlarınız ile bize çok değerli bilgiler kazandırıyorsunuz,renk konusuna gelince ne söyleyebilirimki tüm bitkilerinizde ki zerafet görsel şölenlerin en güzeli ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın Canbolat
Güzel sözlerinize teşekkür ederim Sizin bahçenizide beğeniyorum iyi çalışmalar diliyorum kolsay gelsin |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçeler
Bahçeler .bitkiler . çiçekler önümüzdeki günler hatta dün ve bu gün o kadar yapılaçak iş varki .bu günlerde her günü muhakkak değerlendirmek lazım Ama ilğinin azaldığını maalesef hissediyorum Benimde sizlerden öğreneçek çok bilgiye. denemeye .yaptığınız araştırmaya ihtiyacım var Lütfen doğaya dönelim resim resim ve illa resim şart Bu gün bir resmi paylaşıyorum Orkide Cattleya tabiatda yaşadığı yer bir ağaçın gövdesi Cok kıymetli bir resim bana kalırsa iyi günler |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili abim, ağaç kabuğunu çok sevdikleri her halinden belli. Burada http://www.agaclar.net/forum/orkide/8815.htm ilgili yazışmalar var. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Serada bugün
Bütün bitkiler sıcağı özlemişler Seraya girinçe her kafadan bir ses cıkıyor Kimi su istiyor Kimi saksımı büyüt diyor kimi bunaldım artık beni açık havaya çıkar diyor Bu kış bana pahalıya maloldular doğal gaz üçreti Bu günün resimlerini koyuyorum altına yazaçağım prensip olarak az laf çok iş |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
saintpaulia geçen seneden kalanlar kışa girerken hepsinden yaprak çeliği yapıldı Son baharda ekilen tohumdan çıkan selluka özellikle karton saksıda Kışı serada sıçak ve nemli bir ortamda geçiren streptocarpus Yeni yeşil yapraklar verdi tam ayırma zamanı |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Kışın öğrettikleri
İstanbul bu sene ağır bir kış geçirdi En korktuğumuz soğuklardan bitkilerin donmasıydı Benim bahçem -5 dereçeyi gördü Bu soğuklardan Lobelia. campanula ve ada begonvili zaferle çıktılar En önemlisi 5 senedir kış gelinçe ne yapaçağımızı bilemediğimiz dallarıyla bayağı yer kaplıyan ve saksıda değil .toprağa ekilinçe büyük performans sağlıyan Selluka uçlarında 50 cm kadar donmuş bütün beden sağlam Bu selluka 5 senelik ve dalları odunlaşmış iyi günler |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|