![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Ahmet bey ; begonvilleri kış ayların da bile açtırabiliyorsunuz ,ne güzel. Ben saksı da ki begonvilleri ,kapalı ve öğleye kadar güneş alan balkona koyduğum halde yapraklarını döktüler. Siz kışın da gübrelemeye devam mı ediyorsunuz ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Cuhalariniz cok cok güzel Ahmet bey. Ben cuhalari her yil bahceye dikerdim, en az iki yil ayni yerde acar dururdu. Bu yil saksida biraktim su anda hepsi donuk donuk belki ilkbaharda canlanirlar diye atamiyorum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Begonvil
Sayın Aybay Merhaba Begonviller 25 -30 senedir bendeler İstanbul iklimine adapte oldular Bu çok mühim ayrıça bulundukları seranın sıçaklığı 15 aşağı düşmüyor Ayrıça kış mevsiminde suyuna çok dikkat ediyorum Gübrelemeye nisan başı başlıyaçağım Normal koyun gübresi Su sümbülü .ve selluka duruyormu Selamlar |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alıntı:
Ahmet bey ; ben, yerim olmadığı için selluka yetiştirdirmeyi denemedim. Su sümbül'leri ise ,topraklı suya geçirdikten sonra güzelleştiler.Yerlerini de sevdiler .Şu an ki durumları şöyle ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
çuha çiçeği
Alıntı:
Avusturyayı görünçe eskilere gittim Klagenfurt .ve Velden de bir müddet kaldım Pek tabii sizin soğuklar fazla geçe 5-den aşağı düştü mü saksının toprağı donuyor bitki ölüyor geçen gün yazmıştım Toprağa dikin ve don olaçağı zaman üstünü muhakkak örtünüz Selamlar |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Begonvil
Bu gün begonviller Düzenleyen ahmeter : 15-02-2011 saat 15:21 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Afrika menekşesi
Kışın muhakkak toprağının kurumasını bekleyin Yapraklarının hafif yere doğru eğilmesini bekleyin ve sonra su veriniz Ilık su |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|