![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-03-2020
|
Begonvilleriniz çok güzel. Bende alayım dedim ama küçüğüne bile 20 lira diyorlar. 5,10 tane alıyım dedim Ma mümkün değil. Şu anda begonvil çoğaltma vaktimi acaba? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Can dostlarım |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Hepsi çok güzel de, üçüncü fotoğraftaki çiçeğin ismini öğrenebilir miyim? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Dutlu bahçe Bitkinin ismini hatırlıyamadım ithal 10 senedir bende araştırıyorum |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-07-2017
|
Alıntı:
merhaba, bahceniz cok guzel, fakat golet sivrisineklere ev sahipligi yapmiyor mu? benim bahcede gecen sene ve bu sene cok sivrisinek vardi, siz ne gibi onlemler aliyorsunuz , paylasabilir misiniz ? selam/saygilarla |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Muda Teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
4 gün evdeyiz kuvvetli poyraz bahçeye çıkılmıyor soğuk Pek tabii mesajlarda yazılan usluba ve kullanılan kelimelere önem veriyorum Foruma girdiğimde saçlarım siyah dı şimdi bembeyaz Meraklılar zaten kendini gösteriyor Saksı toprağı soğuk oluyor koklerde çürüme oluyor dedi saksiları bir günde siyaha boyayan öğretmen Okan bey Selluka tohumlarını çıkıp çıkmadığını kontrol için sabahı beklemeyip geçe birkaç defa bakmaya giden Melahat hanım Unutulmuyor Selamlar |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
İyi akşamlar
Okumak ve araştırma yapmak şart Çiçekçide gördüğünüz çiçek hakkında bilginiz yoksa paranıza yazık olur bilgi edinin sorun okuyun çiçek ağlıyabilir ben kimin eline düştüm diye |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Hayırlı ramazanlar iyi günler
Ve pazar , içimde sanki yarın iş günü sokağa çıkaçakmış hissi var çiçekler ve sayfalar sizin bol bol yazabilirsiniz Orta yerde HOSTA En altda LONİÇERA |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Güneşi bekliyorum
Güneş doğmadan kendimi bahçeye attım ,yapılaçak işler çok |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-07-2012
|
Sayın ahmeter, İstanbul'da cenneti kurmuşsunuz. Ne mutlu... Herkes çiçek diker, bahçe düzenler de sizin bahçenizdeki detaylar bir başka. Clematis armandinizi gördükten sonra hemen ben de sipariş verdim. Umarım sizinki kadar güzel olur. Lobelya ise bende de vardı ama inanın değerini kaybettikten sonra anladım. Balkon saksılarıma dolgu çiçeği olarak kullanmıştım. Oysaki tek başına sergilenmesi gereken bir güzellik... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Başarılar dilerim
Takip ederseniz memnun olurum umarım devam eder peysaj mimarlığını mesleğinize ilave ederiz iyi günler |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçemden |
|