![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-09-2014
|
Bahçenize ve çiçeklerinize olan ilginize diyecek yok Sn. Ahmeter maşallah. Ayrıca fotoğraflarınız da gayet başarılı. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın Buz çiçeği Teşekkür ederim Melissa beni candan takip ettiğinizi farkediyorum gel Ziraat mühendisi olma yoluna gidelim Selamlar iyi günler |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Geniş bilgi alabilirsiniz
AHMETER S,ergin |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-10-2017
|
Clematis
Sayın ahmeter clematis lerde bir türlü tam başarılı olamıyorum. Ya sümüklü böceklere teslim oluyoruz ya da çiçekleri geçtikten sonra tam sebebini bilemediğim bir şekilde kuruyor. Gövde ve yapraklar uçlardan başlayarak kahverengiye dönüyor. Sonraki sene yeni umutlarla yeşeriyor ama benzer sorunlar sebebi ile bir kaç çiçek görürsem seviniyorum, bir türlü uzayıp giden dolu çiçekli sarmaşık halini alamıyor. Siz nasıl bakım uyguluyorsunuz acaba? Şimdiden çok teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Görer
Adalardan birinde oturduğunuzu tahmin ediyorum Bahçenizi zaman zaman geziyorum meraklı olduğunuz zaten çiçeklerden belli Adalara gitmeyeli 5 6 sene var bilmiyorum adalarda clematis oluyormu Clematis bol güneş istiyor susuzluğa hiç tahammülü yok Ayrıça diktikten sonra 5 sene katiyen budama veya kışın dalları kuru diye kesmeyin Begonvil ve Mimozaya hayranım Adaların simgesi ADA BEGONVİLİ yetiştirebilirsiniz iyi günler |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
,,,, |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu gün İstanbulda yağmur vardı |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Iyi akşamlar
Bütün gün yağan yağmurdan sonra bitkiler bir başka yeşil oluyor son 4 gündür yağan yağmurlardan sonra inanın birer karış büyüdüler Güzel kareler var umarım beğeneçeksiniz |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|