![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-03-2016
|
Sayın Ahmeter, mantarlar yenen cinsten mi? Ortancalarınızda çok güzel:mavi, pembe ve henüz pembeleşmemiş krem renkte... Muhteşem gözüküyorlar, hem çiçeği hem renkleri muhteşem.. Ayrıca cam güzelleriniz çok tatlılar. Kışa dayanmıyorlardır eminim, her yaz yeniliyor musunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Neşeli iyi günler Devamlı yağmur yağıyor bahçenin muhtelif yerlerinde çeşitli mantarlar çıkıyor hiç bilgi sahibi değilim pek tabii yemiyorum Cam güzeli ilk sevgilim Senelerdir tohum yapmayan bir cinsi ürettiler bitki kaybolmak uzere idi 2 senedir tohum veriyor memnunum Senelerdir bahçeye uğramayan 2 dost dün gelmiş beğeni basmış Teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Lotus
Lotus Bu sabah erkenden yanına gittim saat 6 civarı açılması 10 buldu senenin ilk lotusu bir hafta akşam üstü kapanıp sabah tekrar açacak Güzelim hoş geldin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Yeşil terapi
Hangi bitkiler moral etkisi ,güzel sonuçlar mutluluk hazırlıyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Yeşil terapi
Bır evvelki resim HODAN Son senelerde doğanın ve bitkilerle terapinin insan sağlığında iyileştirici rolü ön plana çıktı Doğa manzaralı resimlere bile bakmak fayda sağlıyor Size evinizde kolay yetiştirilebilen geniş yapraklı bitkileri öneriyorum Muz .Hodan .Trompet Olumlu enerjiyi alacağınızı umuyorum Bu bitkilerin hızlı büyümeleri ve yapraklarının yeşilliği sizi etkiliyeçek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Hissettiklerinizi yazar mısınız Foruma üye olurmusunuz Bekliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |