![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
İyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Iyi pazarlar
Lisianthus çeliği Yeşil çizgiden kesiniz torfa dikip üstüne şeffaf bir örtü Şansınız bir sardunya veya cam güzeli kadar değil Denemenizde fayda var |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Suyun büyüsü
Suyun ışıltısı, huzur verici sesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Iyi haftalar
Sıhhatli neşeli günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
iyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Arıyorum
Güzellikler arıyorum yeni bahçeler yeni arajmanlar yeni bahçe tanzimleri yeni pencereler ,yeni balkonlar doğa kendini sık yeniliyor Yerli .yabancı çiçek bahçe mecmualarını takip ediyorum Bana ilaç gibi geliyor Domates .biber ,,,,,,,,,, görmek istemiyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yerli bahçe dergileri reklam ve dekorasyon ağırlıklı maalesef. Her ay büyük bir hevesle alıp hayal kırıklığına uğrayıp kenara bırakıyorum. Gittikçe daha da içi boşalıyor. Peyzaj uzmanları ve bahçıvanların yarattığı cilalı villa bahçeleri, sahiplerinin yüzme havuzu önünde verdiği pozlar eşliğinde sergileniyor. Bir dönem çıkarılan agaclar.net dergileri ne kadar doyurucu ve bilgilendiriciymiş... Keşke sizler gibi gerçek koleksiyonerler biraraya gelip bir dergi çıkarılsa... İnanın çok büyük bir boşluk var... Siz ve pek çok duayenin sayfalarınızı, deneyimlerinizi izlemek çok keyiflendirici ve bilgilendirici... Ama aylık basılı bir dergiyi beklemenin ve okumanın tatmini de ayrı... Yabancı hangi dergileri takip ediyorsunuz diye sorsam reklama girmez umarım... Sevgiler, saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|