![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-03-2013
|
siteye yeni üyeyim gezinirken bahçenizi gördüm hepsinide gezmeden duramadım öyle güzel güzellikler yaratmışsınızki ellerinize yüreğinize saglık.sellukayı sizden öğrendim hayran oldum bende sahıp olmakistiyorum artık.bu siteye üye olduktan sonra balkonumda çiçekler yetiştirmeye başladım çok büyük bir keyifmiş.sizde yıllarınızı ve emeğinizi vermişsiniz ama simdi bu güzellikleri yaşamak sizin için büyük bir mutluluk olsa gerek. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın hira ve sweet49 teşekkürler
Bu aylarda orkide Cymbidium , ve domates yan yana gelip büyümeğe devam ediyorlar Domates koparılmaya hazır ,Cymbidium çiçeğini 6 ay sonra gösterecek Her ikisinin bakımları ayrı ayrı geçinip gidiyorlar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Yazı beraber geçirenler
Çilek ,Lobelia, ve Açelya Çilek yeni yavrular vermiş eski yaprak kahverengileşmiş Lobelia saçları dağılmış karmakarışık ama gene güzel Açelya biraz güneş dokunmuş yaprakları sararmış sonbaharı bekliyor Aralarında kırgınlık varmı vallahi yok |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Nilüferim nerdesin
Bu sene geç kaldın yaz geçiyor,hoş geldin |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sonbahar geldi
15 Gündür günler kısalmaya devam ediyor bugün İstanbulda sonbaharın ilk günü Gökyüzünde sonbaharın simgesi cumulus bulutları nem düşük ,rüzğar kuzeyden İstanbulda olanlar ,İstanbul için ah çekenler adalar sizleri bekliyor 1 saat evvel İstanbulda bulutlar ve ada begonvili |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Hava durumu ve bitkiler
Bu gün İstanbulda bitkiler için ideal bir ortam var Sıcaklık 26 nem 45 Bu durumun üzerine bir ortam . bitkileri rahatsız hatta yok ediyor Cam güzeli.küpe Afrika menekşesi gibi Bir günde yok oluyorlar sıcaklık 30 üstü , nem 90 ve üzeri oldumu İstanbulda böyle bir hava 2 veya 3 gün olur geçerdi Şimdi günlerce sürmesi bitkileri öldürüyor Bilhassa A.menekşesinin ölmesi .iyi bir durum değil ne yapmak lazım en kısa zamanda anlatacağım İyi günler Düzenleyen ahmeter : 05-08-2013 saat 15:34 Neden: ek |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Günde 1 saat
Bir evvelki mesajda sıçaklara karşı bitkilerde ne önlemler alınabilir en kısa zamanda anlataçağım demiştim Haydi anlat diyebilirsiniz Fakat günde 10 dakikalık bölümler halinde bir saat ekran karşısında olmak işin doğru tarafı Hele geçe voltaj yükseldiği için gözler gelen ışıktan ne kadar zarar gördüğü aşikar Yazılarımın kısa ve öz olmasının sebebi iyi geçeler Not - Ekrandaki işığın parlaklığını ayarlama düğmesi var ben yaptırdım |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|