agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni51261Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 06-06-2013, 08:57   #11
Ağaç Dostu
 
gülsu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2011
Şehir: ordu
Mesajlar: 915
Günaydın;

Hocam bahçeniz her zamanki gibi muhteşem. Her şey yerli yerinde. Ne nereye nasıl yakışır, nasıl görünür çok güzel hesaplanmış. Sanki masal bahçesi gibi bir yerlerden kül kedisi ve yedi cüceler çıkacak diye düşünüyorum. Gerçekten bahçeniz ve yaptıklarınız bana çok şeyler öğretiyor. Siteye girdiğimde hemen hemen ilk girdiğim bahçe sizin bahçe. Bazen sessiz bazende sesli.

Gece mumu dediğiniz galiba ezan çiçeği. Benim bahçeye 3 yıl önce 1 kök dikmiştim. Şimdi bahçenin her yerine dağılmış durumda. Akşamları bazen bahçeye gelen misafirlerle onun açılışını izliyoruz. Herkes videoya çekip duruyor.

Sanırım pembe sultan küpesinden bende de var. Yapısı aynen benimkine benziyor. Üzerinde çok tomurcukları var. Umarım bu pembedendir. Çiçek tutkum gittikçe daha fazla olmaya başladı.

Şimdi de sizin bu lobelialara sarmış durumdayım. Bir tane büyük bir küpüm var. Onu yan yatırım içerisine lobelia dikmek istiyorum. Tohumdan kolay çimlenir mi? Bilmiyorum. Kolay bir çiçek midir? Karadenize uyum sağlar mı? Düşünüp duruyorum.

Yazacak çok şey var ama sizi daha fazla yormayayım. Bol çiçekli, sağlıklı, huzurlu günler diliyorum. Saygılarımla..

gülsu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
bahçe, begonvil, selluka, sera


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:08.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025